Beste Gast, hoe weet ik dat zij de ware is?

Wat fantastisch, de eerste ingezonden vraag is een feit! Bedankt Ireoy, hiermee verdien jij een staande ovatie en een ongelofelijk hulde. Applaus voor jou en ik bedank het universum op mijn knietjes voor het bestaan van jouw persona!

Dan om je vraag te beantwoorden: volgens mij weet je het stiekem al. Een oplettende lezer van je vraag ziet namelijk het woordje ‘dat’, waar een innerlijke twijfelaar misschien had gekozen voor het woordje ‘of’. Volg je onbewuste en je zult uitstappen bij de bushalte der verlichting. Jij zoekt enkel bevestiging en wie ben ik om je die te ontzien? Ik heb geen idee wie zij is maar beste Ireoy: ja! Zij is het. Helemaal. Als een malle. Er zijn best veel waren maar zij is de waarste van allemaal. Zij is jouw vleesgeworden voedsel en warenautoriteit. Gaat er nog ooit iemand langskomen die nog waarder is? Nee nooit. Iedereen heeft als het ware maar 1 ware en dat is de ware ware. Je bent een bofferd, met die ware van jou! Ga het haar nu maar snel vertellen.

Zo weet je zeker dat zij de ware is.

Disclaimer:

Aan deze bevestiging kunnen geen rechten worden ontleed. Claims van andere potentiƫle waren zullen niet in behandeling genomen worden. Mocht iemand anders toch de ware blijken te zijn heb ik daar helemaal niks mee te maken.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *