Hamsterliefhebbers opgelet!

De oplettende lezer zal het niet ontgaan zijn dat ik op deze site zo nu en dan aan affiliate marketing doe. Dit houdt in dat ik op subtiele (of minder subtiele) wijze linkjes plaats naar andere webshops en als daar dan iets gekocht wordt ontvang ik een paar cent commissie. Tot nu toe is dit 1 keer voorgekomen. Uit grondig marktonderzoek is toen gebleken dat 100 procent van de mensen die iets koopt via mijn website, uiteindelijk tot de aanschaf van een hamstergraaftoren overgaat. Met die kennis kunnen we wat!

Ik heb nu namelijk overduidelijk mijn niche gevonden en dan is het zaak om daar als ondernemend entrepreneur snel op in te spelen. Bijvoorbeeld door het aanbieden van andere leuke dingetjes voor hamsterliefhebbers. Wat te denken van deze leuke loopbal of dit schattige hamsterhuisje?

Zelf vind ik het heel leuk om het huisje van mijn hamster wat te personaliseren. Vooral een paar toermalijntjes doen het leuk:

Je hamster moet natuurlijk wel goed eten! Het handigst is om gewoon elke week je eten te laten bezorgen door Albert Heijn. Let er alleen wel op dat het opbergen van zware zakken voer best vermoeiend kan zijn. Zorg dat je voldoende rust neemt, bijvoorbeeld in een fijne massagestoel. Vergeet dan ook zeker een lekker gekoeld wijntje niet!

Als dierenvriend kan ik er ook echt eindeloos van genieten om mooie foto’s van mijn lieve hamster te maken. Met deze combinatie heb ik hele leuke plaatjes kunnen schieten:

Filmpjes van mijn hamsters monteer ik met een degelijke laptop en kan ik daarna aan al mijn vrienden laten zien op deze televisie. Dat ziet er echt superschattig uit:

Tenslotte moet je nooit vergeten dat het verzorgen van een hamster hard werk is. Als je echt van je hamster houdt moet je altijd voldoende vakantie nemen. Ik heb de mijne hier bij Suntip geboekt. Het was heerlijk!

Als aandenken kan je dan altijd een leuke foto laten inlijsten in de Wateengast-webshop. “Mijn hamster en ik” is een superproduct!

You May Also Like