Ingezonden vraag: waarom is een vraag een vraag?

Jawel, we hebben weer een ingezonden vraag vandaag! En wat een vraag zeg. Het is namelijk nog maar de vraag wat de vraag achter deze vraag is. Zo kan het concept vraag twee betekenissen hebben: enerzijds is een vraag een verzoek tot inlichting, anderzijds is een vraag een economisch begrip. Vraagtechnisch vraagt dit nogal wat. Deze vraag is namelijk een vraag omdat de vraag de vraag insinueert en de vrager zowel informatie als een fysiek goed in de vorm van dit artikel vraagt.

Volg je het nog? Ik niet.

Maar goed, als je vraag een verzoek tot inlichting is kun je zeggen dat de vraag een vraag geworden is omdat je ergens aan gedacht hebt zonder dat je het fenomeen in de complete context hebt kunnen zetten. Het antwoord moet de ontbrekende puzzelstukjes op zijn plek schuiven zodat je weer door kunt met de zingeving in je leven. Dit kun je zien als de ‘vage vraag’ en is precies waar deze site voor in het leven geroepen is.

Als je vraag een economisch verzoek om aanbod is wil je iets hebben dat je nog niet hebt (de zogenaamde ‘grage vraag’). Dit kan je oplossen door je kooplust te bevredigen, bijvoorbeeld door een nieuwe camera te kopen via een commissielinkje op mijn site 😉 Toevallig kan deze site je daar dus ook mooi bij van dienst zijn.

Dus, zo zie je maar: wat je ook vraagt, als je het aan Wateengast.nl vraagt weet je zeker dat je erop vooruit gaat!

Deze complexe vraag werd gesteld door niemand minder dan mijn Ome Piet uit Meijel. Mocht je dit mooie dorp nog niet kennen, kijk dan eens naar zijn mooie foto-impressies op Kijk-Meijel.nl Oprechte aanrader!

You May Also Like