Wanneer is er weer eens gewoon niets aan de hand?

Man, wat verheug ik me toch weer op een oersaaie dag waarin er gewoon eens niets aan de hand is. Althans, niet op het niveau dat de hele menselijke beschaving naar de knoppen gaat. Hebben we net een pandemie achter de rug (even afkloppen, ook daar ben ik nog allerminst gerust op), rollen we linea recta de derde wereldoorlog in. En als we hier straks hopelijk weer uitkomen (over een paar weken/maanden/jaren/decennia), wedden dat dan het klimaat pas echt op onze kop gaat vallen!

Ik hoop ten zeerste dat we ooit gewoon weer terug gaan naar die zorgeloze tijd waarin er op deze echt over niets anders dan de grootst mogelijke onzin van de bovenste plank te zwetsen viel. Wateengast.nl begint een beetje een vreemd dagboek te worden op deze manier.

Nou ja, laten we maar flink duimen met z’n allen dat het allemaal niet verder de pan uit escaleert (ik weet dat dit spreekwoordelijk onjuist, maar als iets deze kookplaat wel niet kan omschrijven dan zijn het overtrokken tegenstrijdige superlatieven). Ik ben alvast begonnen met duimen hoor. Jullie ook?

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published.