Action begint eigen kermis om crap te slijten

Deze zomer gaat de Action voor het eerst een kermis in eigen beheer uitgeven. Hiermee hoopt de prijsvechter de traditionele tussenpartij buitenspel te zetten. Die kermisuitbaters slurpen immers een groot deel van de winst op, zonder daar veel toegevoegde waarde voor te leveren. Door haar crap rechtstreeks te verpatsen op de kermis, verwacht de Action haar marktaandeel in Nederland nog verder uit te breiden. Hiermee zet de keten een passende stap in haar strategie richting volledige wereldheerschappij.

Actionland, zoals de kermis gaat heten, zal voor het eerst neerstrijken in Schalkwijk. Daarna gaat ie rechtstreeks door naar Tuindorp, Zaandam, Almere en Spijkenisse. In Actionland kunnen de locals voortaan direct een prijs meenemen bij het touwtrekken en eendjesvissen. Hiervoor hoeven ze voortaan geen verdere zinloze activiteiten te verrichten die toch geen noemenswaardige invloed hebben op de uitkomst van het spel. Daarmee wil Actionland zich onderscheiden van andere kermissen in de regio.

De prijzen die gewonnen kunnen worden verschillen overigens niet van andere kermissen. Alleen de attracties zien er wat anders uit, omdat alle bakjes zullen worden vervangen door winkelwagentjes. Volgens de Action doet dit niets af aan de veiligheid. Mocht dit wel zo zijn, kun je altijd nog goedkope pleisters winnen bij de schiettent.

Overal wordt aan gedacht, in Actionland.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *