Alweer een verjaardag

Daar ben ik weer! De oplettende kijker is het misschien opgevallen dat er gisteren geen update is geweest op Wateengast, maar dat had er voor een deel mee te maken dat we weer een verjaardag te vieren hadden in ons huis. Deze keer was het de beurt aan mijn lieve Floor, die op deze onhandige datum weer een +1 aan haar leeftijd heeft mogen toevoegen. Nogmaals onwijs knetter van harte gefeliciteerd!!

In de ochtend heb ik haar samen met ons eigen kleine kinderkoor wakker geblèrd en overspoeld met tekeningen, (lego)bloemen en een briljante gigantische kaart al zeg ik het zelf. En die kaart moest ook wel groot zijn, want ik heb hem helemaal volgeschreven met namen van vrienden, familie en collega’s die meededen aan haar collectieve verjaardagskado. Wat een overweldigend succes was die inzamelingsactie zeg!

Ik had zo’n beetje alle mensen die destijds op onze bruiloft waren aangeschreven om te vragen of ze wilden meehelpen om Floor in het welverdiende zonnetje te zetten op haar verjaardag, en dat wilden ze maar al te graag. Het resultaat is een enorme tegoedbon waar ze een flink aantal keren van naar haar lievelings-massage in de buurt kan gaan. Even bijkomen van dit alles. Vet relaxed dat dit gelukt is, dus nogmaals onwijs bedankt allemaal. Superleuk van jullie!

En op dit moment is het weer even lekker stil in huis. De kinderen zijn bij hun oma aan het logeren en dus kan ik even in alle rust wat dingetjes doen op de computer (onder andere). Ik moet bijvoorbeeld nog wat ervaringsverhalen klaarzetten voor mijn Alcoholvrijheid-site en dat schuif ik steeds maar weer voor me uit. Beter om dat nu te doen, voordat ik straks weer niet kan typen door tintelende vingers van de chemo. Fijn hoor, zo af en toe een dag als vandaag. Zeker in zo’n kerstvakantie.

En daarnaast gaat er helaas wel nog steeds veel tijd “verloren” aan dutjes… Want ook al voel ik me stukken beter dan een week geleden, de batterij is nog steeds wel snel leeg als je er niet op reageert. Dus ik duik nu ook maar weer even mijn nest in. Powernapje en weer door!

Heel veel groetjes allemaal, hopelijk genieten jullie ook van wat vrije dagen, en tot de volgende update!

x

 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *