Augmented Reality voegt spellingcheck toe aan stoepkrijt

Dat de jeugd moeite heeft met schrijven is geen verrassing. Je hoeft maar even naar het gekalk en gekras op straat te kijken om keihard met de neus op de feiten gedrukt te worden. Gelukkig heeft een innovatieve startup daar nu iets op gevonden: Smart Stoepkrijt. Hiermee beweert het bedrijf eindelijk weer hoop te hebben voor de toekomst van onze kinderen.

Veel kinderen gebruiken namelijk stoepkrijt om te communiceren met de wereld om zich heen. Het probleem van dit analoge communicatiemiddel is echter dat er standaard geen feedbackloop in is ingebouwd. Met Smart Stoepkrijt komt daar een eind aan. Door middel van Augmented Reality worden de kinderen voortaan direct gecorrigeerd op straat. Hiermee zijn gĂȘnante spelfouten zoals ‘fietspat’ voortaan gelukkig verleden tijd.

Om Smart Stoepkrijt te gebruiken hoeven onze kinderen alleen maar even wat speciale software op hun smartphone te installeren. Vervolgens kunnen ze door het schermpje zien hoe ontzettend fout ze alles de hele tijd aan het schrijven zijn. Hiermee kunnen ze vervolgens bij hun leerkrachten aankloppen met het verzoek daar als de sodeknetters wat aan te doen.

Het enige dat je dus nodig hebt is een smartphone en wat stoepkrijt. Dit is bijvoorbeeld een heel laagdrempelig starterspakketje:

Alles voor de toekomst van onze kinderen.

 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *