Bacon – The Game. Is het wat?

Zoals jullie misschien wel weten, kan ik er soms heel erg van genieten om mezelf helemaal te verliezen in een mooie game. Zo af en toe loop je tegen een spel aan dat zichzelf onwijs weet te overtreffen. Bacon – The Game is daar zo’n mooi voorbeeld van. Dit heeft alles te maken met de enorme diepgang en veelzijdigheid van dit verhaal. Bacon, dat zie je niet vaak.

In Bacon – The Game leg je plakjes bacon bovenop dingen. En dat is inderdaad precies zo vet als het klinkt. Inmiddels ben ik een paar minuten in het verhaal en ik moet zeggen dat ik ronduit overweldigd ben in de variatie van dit spel. Ik heb bacon op de meest uiteenlopende dingen gelegd, van voedsel tot complete landen en historische grootheden.

Wat dacht je van een plakje bacon op Napoleon Bonaparte? Dat kan gewoon! Bacon op Amerika? Geen probleem. De mogelijkheden voor het neerleggen van bacon zijn eindeloos. Deze extreme afwisseling zorgt dat dit spel tot het eind een verrassing blijft. Ik kan me er in ieder geval geen voorstelling bij doen wat de makers nog allemaal voor mij in petto hebben. Prachtig. Voor iedereen die echt helemaal niets te doen heeft: probeer dit een keer!

Dus, de samenvatting. Bacon – The Game. Is het wat? Jazeker, dit is een game waarin je plakjes bacon op dingen legt.

Tijd die je eraan kwijt bent: dit kan per persoon variƫren tussen de 10 seconden en 25 jaar. Ikzelf heb toch een volle minuut uit mijn leven besteed aan het leggen van een plakje bacon op de Mona Lisa. Kan je nagaan.

Kwaliteit: simpel en doeltreffend. Je pan wipt je plakje bacon precies op dingen zoals je dit zou verwachten. Knappe physics.

Tijd-kwaliteitverhouding: nou ja, het is een spel over het leggen van plakjes bacon op dingen. Mocht je ook maar iets anders te doen hebben kan ik je natuurlijk aanraden om je tijd daaraan te besteden. Toch is het best grappig, dus ik zou zeggen een 2.

Kan ik het aanraden: aan iedereen die de behoefte heeft om plakjes bacon op dingen te leggen, maar dit in het dagelijks leven niet aandurft is dit een perfecte simulator.

Wat me bij zal blijven: eindelijk weet ik hoe het voelt om bacon op Napoleon Bonaparte te leggen.

Wauw.

Deze review is met dank aan Sjoerd voor het tippen van deze epische entertainment. Bedankt vriend!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *