Ben ik de enige debiel die geen kadootjes in kan pakken?

Het is eigenlijk te gênant voor woorden, maar na 34 jaar krijg ik het gewoon nog steeds niet voor elkaar om een beetje fatsoenlijk een kadootje in te pakken. Die eerste paar flappen gaan meestal nog wel aardig en zitten er wel strak omheen, maar als ik de boel vervolgens dicht moet plakken gaat het altijd weer compleet mis. Vooral die zijkanten zijn volgens mij gewoon niet zonder speciale opleiding dicht te krijgen. Hoe moet dat toch in vredesnaam?

Uiteindelijk ziet een kado van mij er meestal gewoon uit als een verscheurde klont oud papier met twee frommeltjes prop aan de zijkant, prachtig afgewerkt met drie rollen plakband en wat gaten hier en daar. Ik sta dan ook altijd met verbijstering te kijken naar die mensen die in speelgoedwinkels zonder te kijken hun kadootjes foutloos in die papiertjes krijgen. Dikke hulde voor dat vakmanschap, ik doe het ze niet na. Helaas.

Echt, soms sta ik gewoon versteld van mijn eigen klunzigheid op dit vlak. Ik ben motorisch echt niet zo debiel, maar volgens mij heb ik gewoon een soort blinde vlek als ik een kadootje zie.

Ben ik de enige die daar last van heeft?

 

You May Also Like