Ben ik gewoon goed in corona?

Soms sta ik toch wel versteld van mezelf. Neem nou dat maffe afweersysteem van mij. Het is nou echt niet dat ik daar zo bijzonder goed voor zorg of zo, maar de afgelopen pandemie heeft die toch wel bijzonder goed voor mij gezorgd hoor. Ik moet het natuurlijk afkloppen, maar gek genoeg heb ik mezelf nog steeds niet positief kunnen testen op corona. En dat terwijl het overal om mij heen in mijn huis geweest is!

Sterker nog, as we speak heeft mijn lieve vrouw dus corona, wat betekent dat ik elke dag in een kamer vol aerosolen slaap. Eerder heeft mijn zoontje het gehad, maar geen van beiden is het gelukt om mij aan te steken met die super besmettelijke variant. En dan te bedenken dat ik ook helemaal niets gemerkt heb van bijeffecten van die vaccinaties. Ben ik dan misschien gewoon heel erg goed in corona?

Het is dat, of mijn vrouw doet gewoon al een week heel goed alsof ze corona heeft zodat ik zoveel mogelijk voor de kinderen kan zorgen. Wat het ook is, er is hier in huis dus wel mooi iets heel vreemds aan de hand…

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *