Ben ik niets vergeten voor mijn vakantie?

Vast wel! als je op vakantie gaat kom je er namelijk eigenlijk altijd wel vlak na vertrek achter dat je iets vergeten bent. Knap lastig natuurlijk, maar is daar ook iets tegen te doen? Jazeker! Je hoeft er eigenlijk alleen maar voor te zorgen dat je alles ruim op voorraad hebt. Gelukkig zijn daar handige online winkels voor…

Door alles te kopen voor je vakantie, heb je in ieder geval alles wat je nodig hebt alvast in huis. Daarna heb je alleen nog maar een mooi stel koffers nodig om al je spullen in te doen. Laat ik daar nou net een paar handige linkjes voor hebben. Want wat dacht je van deze mooie koffers bij Coolblue:

En als je dan eenmaal een mooie koffer hebt, hoef je daar alleen nog maar alles in te stoppen wat je kunt verzinnen. Beter te veel dan te weinig. En als je te weinig spullen hebt, kan je die gelukkig bijkopen. Daar help ik jullie natuurlijk graag mee, want wist je dat je bijvoorbeeld ook spullen kunt kopen bij Bol.com?

Zelf neem ik bijvoorbeeld altijd deze dingetjes mee voor onderweg. Je zal maar ergens een koud wijntje willen drinken zonder wijnkoelkast! Be prepared:

Zo weet je zeker dat je niks tekort komt op vakantie!

NB. het zal je misschien verbazen, maar in deze post zijn heel subtiel affiliate links verwerkt. Als jullie na het lezen van dit bericht iets kopen voor op vakantie, krijg ik daar een paar procentjes commissie over als dank om deze site draaiende te houden. Hoe leuk is dat?

Zomer 2019 - Reizen

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *