Ben je nu alweer jarig?

Jazekers, als een malle! Dat komt doordat ik 36 jaar geleden op deze dag ben geboren. Iedere dag dat er dan precies een jaar voorbij is noem ik mijzelf jarig. En ja, dat komt inderdaad best nog wel eens voor. Lange tijd was ik nog lang niet jarig. Vooral vlak na mijn vorige verjaardag moest ik daar echt een beetje aan wennen. Ik zou toch nog wel een keertje jarig worden? Maar verrek, vandaag is het zover. Jarig.

Vet man.

Op zich is een verjaardag verder eigenlijk helemaal niet zo bijzonder, ware het niet dat je van sommige mensen opeens een kadootje krijgt. Dat is leuk, zeker als je daar heel erg blij van wordt. Nu kan ik me goed voorstellen dat je dit leest en denk “verdomd, wat zou ik die jarige gast toch ontzettend graag ook eens een kadootje geven!”. Dat treft, want laat ik daar nou toch precies iets op gevonden hebben.

Er zijn namelijk twee dingen die ik heel graag van jou als bezoeker op het internet zou willen hebben. Drie eigenlijk, nu ik erover nadenk. Dit zijn ze:

  1. Heb je zelf een website? Dan zou ik het fantastisch vinden als je daarop een linkje plaatst met een verwijzing naar een pagina op https://www.wateengast.nl. Dat vinden de zoekmachines namelijk leuk, waardoor ik vanzelf weer meer bezoekers zal gaan krijgen. Dat triggert dan langzaam dat sneeuwbaleffect waar mijn site nog steeds een beetje op zit te wachten.
  2. Hou je van lezen? Hou je van leuke dingen? Hou je van jezelf? Hou je van papier? Als je een van deze vragen met ‘ja’ hebt beantwoord, denk ik dat mijn nieuwe boekje echt iets voor jou is! Ik zou het een eer vinden als je er eentje van me koopt, en al helemaal op mijn verjaardag. Een win-win situatie!
  3. En de laatste: ik zou het gewoon heel leuk vinden als ik jou als bezoeker nog een keertje terug ga zien op deze website. Dat alleen al is een prachtig kado voor deze jarige gast!

Ik ga snel weer even door met verjaren, nu het nog kan. En voor iedereen die na mij jarig wordt: alvast gefeliciteerd! Het wordt fantastisch.

Houdoe!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *