Bestaat buitenaards leven?

Zeker weten! Het is waarschijnlijk nog door geen mens gezien, maar ik er mijn hand en nog kostbaardere lichaamsdelen voor in het vuur te houden dat wij toevallig niet het enige leven op onze blauw-groene aardbol hebben rondlopen. Het kan toch gewoon simpelweg niet anders, met al die ontelbare zonnen, sterrenstelsels en planeten? Het heelal is alleen zo ongelofelijk knettergroot dat het leven zo’n eindje verderop is dat je het niet tegen gaat komen. Hoe graag je dat ook zou willen.

Mocht je twijfelen of me niet geloven, check dan dit mooie filmpje maar eens (met grote dank aan Gerrit). Dit zet alles wel zo duidelijk in perspectief, dat je wel heel erg conservatief moet zijn wil je toch nog overtuigd blijven dag we alleen zijn in dit uni- of multiversum.

Waarschijnlijk denk je dan ook serieus dat de aarde plat is. Ben of ken jij zo iemand, dan kom ik graag met je in contact. Ik hou wel van een lolletje op z’n tijd.

Nu ik erover nadenk, hoe anders zou het zijn geweest als Copernicus destijds Youtube had gehad om zijn punt mee te maken? De kracht van visualisatie kan geschiedenis schrijven. Mooi man!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *