Bestaat er ook een sinaasappelpers die niet zuigt?

Sinaasappelpersen zijn verschrikkelijk. Je draait je een ongeluk en zelfs met een elektrisch aangedreven unit heb je na anderhalve sinaasappel een lamme pols vanwege de spastische hoek waarmee je dat vervloekte fruit moet aanduwen. Daarbij sta je meestal een half uur te hannesen met die sinaasappels en mag je blij zijn als je op je vrije zondag nog voor het avondeten eindelijk een glaasje jus bij elkaar geflanst hebt. Kan dat niet anders?

Gelukkig wel, want zelf heb ik al een paar jaar deze fraaie unit in m’n keuken. Ik heb hem gekocht van de eerste knaken die ik bespaarde door te stoppen met roken, en nog altijd heb ik er geen seconde spijt van gehad. Ok, hij is best duur, maar daar staat tegenover dat hij helemaal niet zuigt. En dat is heel bijzonder voor een sinaasappelpers.

Met het grootste gemak plet je de ene na de andere sinaasappel en als je klaar bent mik je alle nattigheid in één keer in de vaatwasser. Het is zo simpel, maar ó zo briljant.

Serieus, als je jezelf een plezier gunt leg je straks een heel klein beetje van je eindejaarsbonus opzij voor deze wereldverbeteraar.

Omdat je het waard bent!

You May Also Like