Bestaat het monster van Loch Ness?

Jazeker, alleen zie je hem nooit meer omdat ie alleen nog maar op zijn smartphone zit te kloten. De hele dag door speelt ie allemaal spelletjes waar je eigenlijk niets aan hebt, en is ie voortdurend de ene na de andere crappy app aan het uitproberen op zijn waterdichte smartphone.

Terwijl hij dit doet kijkt hij heel moeilijk en serieus naar het schermpje, zodat het vooral ook lijkt of ie belangrijk bezig is in het geval hij een keer per ongeluk gespot wordt. Mensen mogen dan natuurlijk vooral niet denken dat het monster van Loch Ness in werkelijkheid eigenlijk een compleet nutteloze dweil is.

Ook is Loch Ness verslaafd aan Wateengast.nl en zit ie elke dag zijn browser te verversen in de hoop dat er een nieuwe vraag online komt. Gelukkig voor Loch Ness hoeft hij daar nooit lang op te wachten (elke dag!). Wel zal ie vandaag even slikken omdat hij hier opeens vol met zijn kneiter op te zien is. Maar ja, hopelijk schrikt ie daar eens van wakker.

Dus bij deze. Loch Ness, als je dit leest: ga eens wat doen met je leven ofzo! Leg die telefoon weg en kom je meer uit. Er zijn genoeg andere leuke dingen in deze wereld om van te genieten!

Doe daar eens wat mee.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *