Bloemetje zoekt afzender

Bloemetje (kleurrijk, fleurig, vrolijk) zoekt afzender (attent, spontaan, aardig) om samen iemand een hart onder de riem te steken. Zojuist werd dit weesbosje aan mijn deur gebracht, maar omdat ik onder de douche stond en in alle haast druipend onder mijn badjas de deur opendeed was ik niet ad rem genoeg om te vragen van wie het kwam. En aangezien er ook geen kaartje aan zat kan ik nu alleen maar gissen van wie dit fraaie presentje is gekomen. Of toch niet? Moeha! Ik heb natuurlijk een blogje, dus waarom gissen als je het ook gewoon kan vragen: ben of ken jij degene die dit boeketje op mijn pad heeft gestuurd? Dan kom ik graag met je in contact om je even fatsoenlijk keihard te bedanken!

Bij twijfel over of het wel jouw bosje is: op de foto hierboven zie je mijn lieftallige assistent het bewuste boeketje vasthouden voor de foto 🙂 En let u alstublieft ook even op het feit dat hij de bloemen precies voor zijn hoofd houdt. Toeval? Neezeker! Mocht je het nog niet weten, Floor en ik hanteren namelijk een heel streng embargo op foto’s van onze kinderen op internet. Daar doen wij simpelweg niet aan en we staan het ook nooit toe dat anderen dat doen. Het lijkt ons namelijk zo lullig voor die jochies als ze al een hele online persoonlijkheid hebben nog voor ze goed en wel kunnen typen, en dus hebben we besloten dat zij uiteindelijk zelf degenen worden die zichzelf voor het eerst op internet zetten, mochten ze dat willen. Dan kunnen ze ons dat in elk geval nooit kwalijk nemen.

Dus mocht je nou zitten te wachten op een foto waar je kunt zien hoe de hoofden van Willem en Bas er in het echt uit zien, dan kan je hier op deze site wachten tot je een ons weegt. Het is maar dat je het weet 😉

Verder nog een kleine huishoudelijke mededeling: ik had gezegd dat ik ging proberen om elke dag een update te typen, maar daar kom ik nu al meteen op terug. Morgenmiddag ga ik namelijk voor 2 nachtjes met mijn lieve Floor naar een hotelletje in Drenthe, waar we echt een van de vetste activiteiten aller tijden hebben gepland (daarover later meer). Het zou kunnen dat ik me niet in kan houden om daarover te schrijven omdat het zo gaaf is, maar ik ben het niet van plan dus grote kans dat de volgende update pas maandag komt.

En maandag is overigens ook gelijk weer de volgende medische mijlpaal: dan staat de MRI van het Antoni van Leeuwenhoek op de planning. Die is noodzakelijk om het bestralingsapparaat goed mee te laten mikken, dus kom maar door aub!

Tot zover. Ik ga dit weekend even heerlijk aan andere dingen denken dan dit circus, en ik spreek jullie weer als we terugzijn. Houdoe!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *