Briljant volle kleurplaat

Jongens toch, dit fraaie feitje wilde ik echt nog even met jullie delen hoor. Zoals jullie wellicht weten had ik toen de behandeling begon deze te gekke kleurplaat voor mezelf gemaakt, waar ik elke dag een vakje in kon kleuren om zo de tergend lange voortgang richting het einde van de behandeling te visualiseren. Dat waren 8 blokken van 3 weken: 1 keer voor de bestraling, 6 keer drie weken voor elke chemokuur, en daarna nog 3 weken met een vraagteken voor de operatie. En vooral dat laatste was dus echt bizar spot on!

In die drie weken bleef de operatie eerst nog even een vraagteken, maar langzaam maar zeker werd dus gelukkig duidelijk dat die operatie op dit moment niet eens meer nodig is. Supervet natuurlijk! En weetje wat nu het onwijze toeval wil? De dag met het allerlaatste lege vakje was ook toevallig die afgelopen maandag waarop ik het verlossende nieuws van de chirurg hoorde. Spot on dus! Alsof mijn kleurplaat altijd al geweten heeft dat er exact zoveel vakjes nodig waren voor mijn behandeling. Dat verzin je toch niet?

Maar hoe het ook zij: de kleurplaat is vol!! Supervet! Man, wat heb ik daar vaak naar gestaard zeg, terwijl mijn glas met de dag halfvoller werd. En nu is ie helemaal vol! Dat gaan we vieren, onder andere tijdens een weekje vakantie op het strand. Ik heb er zin in! En mochten jullie de komende dagen dus even wat minder updates zien, dan komt dat dus daardoor. Geen nieuws is goed nieuws in dit geval!

Dus fijn weekend allemaal, knal er eentje op de koning voor me, en tot vlot!

x

PS: hier voor de lol nog even een paar snapshots onder elkaar. De laatste vind ik persoonlijk de leukste:

Ongelofelijk, wat veel dagen eigenlijk zeg…. 8 x 21 om precies te zijn, oftewel 168 dagen feest. Ik ben dus gewoon bijna een half jaar aan gort geweest zeg. Nu maar effe bijkomen… want zoiets hakt er toch wel in hoor. Kalmpjes aan dus!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *