Check hier mijn unieke Ellendelmuziek

Ola! Vandaag even geen gemekker over stomme kwaaltjes, maar gewoon wat leuks. Namelijk: muziek! Voor wie dat niet kent, dat zijn dus allemaal geluidjes achter elkaar in een matchende frequentie, waar vaak nog eens iemand op een maffe toon doorheen praat of kreunt. Nu denk je misschien dat dat totaal niet kan werken, maar geloof me, het kan! Soms is muziek namelijk superrelaxed om naar te luisteren. Vooral met je oren. Geloof me, muziek, dat gaat nog eens heel groot worden.

We gaan er in elk geval meer van horen, want daar zorg ik vandaag wel voor! Sinds ik op 2 oktober namelijk het slechte nieuws over mijn ellendeldarmkanker hoorde, ben ik op Spotify een speciale playlist bij gaan houden van nummers die me raakten, blij maken of op een andere manier door deze maffe periode heen helpen. Nummers waarop ik heb zitten janken in de bus, en nummers waarop ik heb staan rondhupsen in mijn woonkamer. En om jullie weer een extra uniek inkijkje in het leven van deze gast te geven, leek het me leuk om die playlist ook met jullie te delen. Gewoon, omdat het kan!

En vooraf wel even een kleine waarschuwing, want deze playlist vliegt namelijk echt van hot naar her. Er zit totaal geen lijn in en hij zit rammetjevol met guilty pleasures, gouwe oudjes en klassiekers. Van snoeiharde techno tot zoete klassiek, van Ierse punkrock tot Zimbabwaanse volksmuziek, van Born Slippy tot het muziekje uit de bosjes van de Efteling… je kunt het zo gek niet verzinnen of het kan voorbij komen. In die zin is er ongetwijfeld voor elk wat wils, dus geniet ervan en luister mee voor een uniek muzikaal inkijkje in deze fase van mijn leven.

Deze lijst wordt regelmatig aangevuld met nieuwe nummers. En heb jij misschien een tip voor me? Laat het me dan ook alsjeblieft weten (bijvoorbeeld via de comments hieronder, die plaats ik nooit live maar lees ik wel altijd en beantwoord ik achter de schermen). Mooie geluidjes zijn altijd mooi!

Hier is de directe link naar de playlist: https://open.spotify.com/playlist/2LNQeleqMS0x9X8ZVBCz97?si=d98b4c05010f4c78

En mocht je deze post op mijn website lezen (www.wateengast.nl) dan kan je hieronder gelijk de complete playlist zien:

Techniek staat voor niets! En over techniek gesproken, aangezien we de laatste tijd toch al onwijs met geld aan het smijten zijn om ons thuis te pimpen en we voorlopig toch niet gaan verhuizen, hebben we vandaag ook nog eens besloten om deze vette koelkast te gaan kopen. Mocht je dus ooit een ijsklontje willen mag je me voortaan altijd bellen!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *