Conimexi-Cosi minder groot succes dan verwacht

Op papier leek het best een goed idee: het kinderstoeltje dat in een handomdraai in een Aziatische rijsttafel veranderd kan worden. Toch blijken de verkoopcijfers erg tegenvallen. Hoe kan het dat deze innovatie toch niet zo aanslaat onder jonge ouders?

Aan de potentie van dit mooie product kan het in elk geval niet liggen. Hoe fijn is het dat jij en je kindje in de file heerlijk kunnen genieten van een bordje Trassie Oedang met wat knapperige kroepoek en sambal? En zitten jullie vol, dan klap je de rijsttafel in en kan je lieve baby na het bamiboertje gelijk aan zijn slaapje beginnen. Ideaal voor onderweg.

Vermoedelijk is dit gewoon weer typisch zo’n product dat zijn tijd ver vooruit is. Toen de Aziatische keuken zijn intrede deed in Nederland, heeft het ook jaren geduurd voordat deze keuken onze mainstream boeren wist te overtuigen. Waarschijnlijk gaat dat met de Conimexi-Cosi precies zo.

We moeten het volk gewoon even tijd geven om te wennen. Voor je het weer is deze mobiele kinderrijsttafel niet meer weg te denken uit het Nederlandse verkeer.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *