Disclaimer: over copyright, samenwerking, cookies en geloofwaardigheid op deze website

Als bezoeker van deze website is het belangrijk om je te realiseren dat je niets zomaar moet geloven wat er op deze site gezegd wordt. Hoewel het soms als waar of plausibel in de oren klinkt, is het vaak verzonnen en lees je hier vooral de aparte hersenspinsels van deze auteur. Het doel van deze website is om te vermaken en te verwonderen, niet om te misleiden of te overtuigen. Om die reden moet alle informatie die je hier leest vooral met een flinke korrel zoutstof genomen worden.

Pas dus ook goed op als je deze teksten gebruikt voor bijvoorbeeld een werkstuk of je proefschrift. Wateengast.nl staat vooralsnog niet bepaald hoog aangeschreven in wetenschappelijke tijdschriften. Maar wat niet is kan nog komen…

Over hergebruik gesproken, je mag mijn teksten zeker gebruiken voor een persoonlijke website maar vraag dan wel even toestemming via mijn contactpagina zodat ik weet waar mijn content allemaal te vinden is. Ik ben alleen maar vereerd als je de teksten wilt verspreiden dus ga vooral je gang. Het enige wat ik daarvoor terugvraag is een linkje naar mijn website zodat de zoekmachines mij wat beter kunnen vinden. Mocht je een permanente samenwerking in gedachte hebben hoor ik dat natuurlijk ook graag, wie weet wat voor moois we samen kunnen maken!

Voor organisaties is het een ander verhaal. Aan hen vraag ik een vergoeding van 8000 euro ex. BTW voor het verspreiden, gebruiken of dupliceren van alle door mij geschreven teksten in welke vorm dan ook in naam van de organisatie. Al mijn werk valt onder het intellectueel eigendomsrecht en verspreiding is toegestaan, mits aan de hiervoor genoemde vergoeding is voldaan. Hier kan redelijkerwijs in overeenstemming met de auteur van afgeweken worden, maar altijd in overleg.

Ik doe ook verzoeknummertjes, dus als je een tekst naar jouw website, blog, bedrijf of product geschreven wilt hebben sta ik daar zeker voor open. Ook hiervoor kun je weer terecht op mijn contactpagina of het formulier onderaan dit bericht.

Tenslotte nog een paar huishoudelijke mededelingen:

  • Ik heb nooit de intentie om iemand te beledigen of voor schut te zetten, maar mocht je vinden dat ik ergens te ver ben gegaan hoor ik het graag zo snel mogelijk zodat ik het met je uit de wereld kan helpen.
  • Ook mijn site maakt gebruik van cookies, te weten die voor Google Analytics en die van affiliate partners zodat er commissie aan mijn account gelinkt kan worden als je na een bezoek aan mijn site iets koopt bij een aangesloten website (eigenlijk vooral Bol.com, Coolblue en AH). Lees alles over mijn voortgang en intenties in dit liveblog.
  • De afbeeldingen op deze website komen voor het grootste gedeelte van Pixabay (hulde voor iedereen die aan deze website meehelpt!) Daarbij maak ik zelf foto’s en zoek ik copyrightvrije afbeeldingen via Google. Mocht ik desondanks per ongeluk ooit een foto gebruiken die toch onder copyright blijkt te staan verwijder ik hem natuurlijk direct. Stuur me een mailtje of gebruik het formulier onder deze pagina.
  • En ook voor feedback, ideetjes of suggesties sta ik altijd open. Kortom: neem vooral contact met me op. Alles is mogelijk op Wateengast!

You May Also Like