Doe je ook mee met deze unieke Game of Thrones-pool?

We hoeven nog maar heel even te wachten tot we eindelijk te weten gaan komen hoe Game of Thrones straks af gaat lopen! Dit alleen is natuurlijk al retespannend, maar wie doen er allemaal mee om de ontknoping van het allerlaatste seizoen van Game of Thrones straks nóg spannender te maken? Het leek me namelijk geweldig om daar voor deze ene keer een vrolijk voetbalpool-achtig spelletje omheen te maken, precies zoals je dat ook ziet bij het EK en het WK. Compleet met puntentellingen, klassementen, tussenstanden, winnaars, verliezers, eeuwige roem en prachtige prijzen! Hoe vet is dat?

Mocht je gelijk al mee willen doen, dan kun je hier op de knop naar het deelnameformulier klikken. Onder deze knop staat verder alle informatie die je nodig hebt over dit fantastische spel. Veel plezier!

 

Hoe werkt het?
Vanaf 14 april wordt elke week een nieuwe aflevering van het laatste seizoen uitgebracht. Dat zijn er dit jaar nog maar 6, maar ze duren wel allemaal ongeveer anderhalf uur. Dat beloven dus 6 heerlijke thuisbioscoopavondjes te gaan worden voor de harde GoT-genieter. Als je mee wilt doen aan het Game of Thrones pooltje, hoef je alleen maar even vooraf dit deelnameformulier in te vullen. Vervolgens ga ik op basis van je voorspellingen een puntenklassement bijhouden en zal ik jullie via wekelijkse updates op de hoogte houden van alle spanning en sensatie die wij hiermee voor onze verwende kiezen krijgen. Geweldig toch?

Wat moet je voorspellen?
Eigenlijk is dit ontzettend simpel: je moet vooral voorspellen in welke aflevering iedereen dood gaat. Dat is nou eenmaal wat er gebeurt in Game of Thrones. Daarnaast heb ik ook nog een ronde met bonusvragen, zoals wie er na afloop de baas is en hoeveel unieke borstjes er in het laatste seizoen te zien zijn. Dat soort dingen, niks moeilijks of zo. Kijk gewoon maar eens naar het deelnameformulier, dan zie je het vanzelf.
Hoe zit het met spoilers?
Omdat ik het natuurlijk voor niemand wil verpesten door dingen te verklappen, zal ik eventuele spoilers alleen op mijn website vermelden (niet in de wekelijkse mail). Dan kan je zelf kiezen of je het wilt lezen of niet. Daarbij zal ik dit pas doen op de dag voordat een nieuwe aflevering uitgebracht wordt, zodat je de hele week de tijd hebt om jezelf bij te kijken voor dit zinderende spel.
Wat kost het en wat valt er te winnen?
Om de boel een beetje laagdrempelig te houden stel ik voor dat je voor 2 euro mee kunt doen aan dit pooltje. Afhankelijk van het aantal deelnemers zal ik dan een staffeltje maken met de prijzen voor de eerste 10 winnaars ofzo. Wellicht ook nog met een troostprijs voor de verliezer, zodat echt iedereen kans maakt. Dat ligt er een beetje aan jullie eigenlijk. Hoe meer deelnemers, hoe meer prijs!
Wie mogen er allemaal meedoen?
Iedereen! Want zoals The Night King ooit zei: ‘hoe meer zielen, hoe meer vreugd’. Stuur dit bericht dus ook vooral door aan iedereen die je kent die van Game of Thrones gaat genieten. Geloof me, dat gaat deze pool allemaal nog leuker maken straks!
Kan ik ook later instappen?
Jazeker kan dit! Laat me gewoon zo snel mogelijk weten dat je nog mee wilt doen en ik vind wel een maniertje, eventueel met een puntencorrectie of zoiets. Dat zien we dan wel weer. Valar morghulis.
Waar kan ik terecht met vragen?
Bij mij, uiteraard! Onder dit bericht kan je commentaar zetten, als je daar je vragen plaatst kan ik ze voor jou en iedereen beantwoorden. Hou je het liever privé omdat je bang bent je concurrentievoordeel te verliezen, dan kun je contact met me opnemen via deze contactpagina.

Dus, dan zou ik zeggen: wacht vooral niet langer en vul snel dit formulier in! Een paar dagen voor de eerste aflevering krijg je dan een eerste bericht en neem ik je mee in de wondere wereld van Game of Thrones. Dat gaan 6 fantastische wedstrijden worden!

You May Also Like

3 Comments

  1. Worden er ook screenings gehouden? Ik wil wel zeker weten dat de officiele afleveringen gekeken worden en niet een ander narratief wordt aangehouden. Daarnaast hoop ik toch wel dat de VAK (Video Assistent Killer) wordt gebruikt om zeker te weten dat iemand dood is.

  2. Een heel goed punt Joshua! Ik vermoed dat het soms nog niet helemaal duidelijk zal zijn of iemand helemaal dood is of niet. In die gevallen moet ik de punten mogelijk even in reserve houden tot de volgende aflevering uitsluitsel geeft. Over de uitslag kan zeker worden gecorrespondeerd. Alleen maar lollig!

    En die borstjes moeten inderdaad ook werkelijk geturfd gaan worden. Dat bedacht ik me nadat ik die vraag had toegevoegd. Dat geeft toch ook weer een melige dynamiek aan dit geheel! 🙂

  3. En supervet dat je meedoet trouwens! Eens kijken of je je moeder achter je kunt laten in het klassement.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *