Dromen er meer mensen van een eigen werkplaats thuis?

“Durf te dromen” zeggen mensen wel eens, en daar ben ik gelukkig persoonlijk helemaal niet bang voor. Ik doe dat graag, en dan droom ik over hoe mijn leventje er later uitziet als ik groot ben en een eigen huis kan kopen (jaja, dit is al een vergezochte droom, maar goed). In dat droomhuis is het fijn, maar wat misschien wel het fijnste is, is die enorme werkplaats in dat naastgelegen bijgebouwtje. In die werkplaats kan ik helemaal van god los op mijn hobby’s. En dat zijn er nogal wat.

Zo moet ik in die werkplaats natuurlijk apps bouwen, solderen, plaatjes draaien, een flipperkast/arcadehal maken en ook nog eens allemaal instrumenten leren spelen. Maar omdat ik toch ruimte genoeg hebt, komt daar gelijk een complete houtbewerkings-werkplaats bij. Hoe ontiegelijk vet zou dat zijn? Met allemaal mooie apparaten en zaagsel op de grond. En een lawaai dat ik 24 uur per dag kan maken daar! Het lijkt me werkelijk fantastisch.

Maar ja, dat duurt waarschijnlijk nog wel even. Als we dat überhaupt mee kunnen gaan maken… In Haarlem moet je voor zoiets op zijn minst multimiljardair zijn, en de wereld moet er nog maar staan over 20 jaar als we eindelijk naar het platteland kunnen gaan verhuizen. Maar ja: “durf te dromen” zeggen mensen dus wel eens. En dat doe ik dan ook graag.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *