Dromen jullie ook wel eens over een eigen badkuip?

Een tijdje terug schreef ik al over mijn droom om ooit een fantastische regendouche in het plafond (van mijn badkamer) in te bouwen. Sindsdien spookt het concept van een nieuwe badkamer de hele tijd door mijn hoofd. Want hoe leuk is het in gedachte een perfecte badkamer in te richten? En naast die fantastische regendouche moet natuurlijk ook nog iets anders moois komen te staan: een bad! Ze hebben die kamer daar immers toch niet voor niets naar vernoemd?

En ik droom al langer dan vandaag over een eigen badkuip. Bij gebrek aan bad in ons huidige huurhuisje maken we al een hele tijd gebruik van een alternatief opblaasbad, maar hoe fijn die ook is, hij heeft ook wel zijn nadelen. Zo gaat een opblaadbad in een huis met kinderen ook nog wel eens lek. Om de dag zitten die gastjes erin met hun complete huisraad, en dan wil er nog wel eens een puntig zwaardje of de hoek van een Legoblokje doorheen prikken. Maar de beste oplossing ligt gelukkig voor de hand. Ik hoef alleen maar even een heerlijk bad uit te kiezen!

En als ik op internet naar een perfect bad ga kijken, voel ik me al snel als een kind in een snoepwinkel Er is op dit vlak wel zoveel moois om uit te kiezen! Meer dan ik ooit voor mogelijk had gehouden, want wisten jullie bijvoorbeeld dat je om te beginnen al kunt kiezen uit een ligbad, hoekbad, inbouwbad, bubbelbad, vrijstaand bad, whirlpool, etcetera. Jullie wel? Ik dacht altijd gewoon dat een bad een bad was, maar hier is nog een prachtige wereld om te ontdekken. En elk bad is relaxed!

Voor mij wordt het nu in elk geval vooral zaak om als een malle te gaan sparen voor de nieuwe badkamer in een toekomstig nieuw huis. Inmiddels begin ik namelijk ook langzaam richting de 40 aan te lopen. Het word dus wel eens hoog tijd om die badkamerdroom te gaan realiseren!

Next stop: de open haard. Of zou ik die misschien ook in mijn badkamer kunnen installeren?

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *