Een ongewenste pauze

Goeiemorgen allemaal! Net als bij jullie is het hier vandaag heel erg zondag, en normaal gesproken vond ik dat altijd best wel prima, maar vandaag kan ik eigenlijk niet wachten tot het maandag is. Dan gaan de ziekenhuizen namelijk weer open en dan kan ik weer door met mijn behandeling. Hup hup!

Ik heb op dit moment dus een kleine pauze in de bestraling (ik heb 3 sessies achter de rug en krijg maandag en dinsdag de laatste 2), maar ik denk dat ik het fijner had gevonden als ik ze allemaal direct achter elkaar had gekregen. Dan is het maar gebeurd namelijk. Dan kan je daarna rustig de bijwerkingen afwachten en weer door naar de volgende fase. Op het grote plaatje maken deze twee dagen pauze niets uit hoor, maar als je er middenin zit merk ik dat je eigenlijk gewoon zo snel mogelijk door wilt gaan met de behandeling. Zoals ik al zei: hup hup!

Maar eerst maar even deze zondag door. De afgelopen dagen ben ik wel wat extra moe heb ik het gevoel, wat misschien te maken kan hebben met die bestraling. Er gebeurt natuurlijk wel het een en ander in mijn darm, en anders is het wel de verwerking van alles. Maar goed, prima te doen hoor. Vandaag gaat Floor even van een welverdiend dagje sauna genieten, want voor haar is het natuurlijk ook allemaal flink aanpoten (en naast mij staat ze ook nog eens voor allemaal andere mensen klaar, de heldin!) Geniet ervan schat!

En dat terwijl de kinderen hier helemaal high van de suiker door het huis stuiteren. Gisteren was het natuurlijk Sint Maarten in Haarlem, en omdat Haarlem ook vaak Baarlem genoemd wordt (door mij) is dat hier zo’n beetje de grootste feestdag van het jaar. Ongelofelijk wat een kinderen op straat zeg! Twee goed gevulde tassen snoep zijn al bijna helemaal op en de kinderen bewegen alsof je een filmpje op fast forward zet. Dat wordt lachen vandaag!

Dus, heel fijn weekend nog even allemaal, en tot de volgende update!

xx Rein

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *