En nog bedankt voor de fantastische cadeaus!

Hoi lieve mensen! Vanaf morgen zal ik waarschijnlijk weer wat vaker over ziekenhuizen, kwaaltjes en tintelende vingers gaan schrijven, en dus wilde ik graag nog even van deze laatste doorsnee-dag gebruik maken om jullie postuum onwijs te bedanken voor alle waanzinnige cadeaus die ik laatst voor mijn 40e verjaardag heb gekregen. Het was een vreemde maar heerlijke dag, en door al die cadeaus kan ik hier nog de hele chemokuur van nagenieten (nog 15 weken te gaan, hopsa!)

Om te beginnen natuurlijk met die briljante Legosets die ik na mijn eigen schaamteloze inzamelingsactie van jullie bijdragen heb kunnen kopen (ik heb zelf nog wel wat bijgelegd voor de tweede hoor, maar die grote Rivendell doos is compleet cadeau. Kan je het je voorstellen!). Echt briljant, dit is echt met stip de grootste doos die ik ooit gekocht heb, en ik betwijfel serieus of ik dit ooit zal over treffen. Echt, op de foto kan je maar moeilijk zien hoe enorm groot die doos in werkelijk wel niet is. Ter vergelijking heb ik er daarom maar een kaasschaaf naast gelegd:

Gigantisch he! Gisteravond heb ik rustig het eerste zakje van die set gebouwd, en mijn doel is echt helemaal bereikt hoor: het is 100% volledig ontspannen, zonder stemmetje op mijn schouder dat klaagt over hoe duur dat wel niet is en of ik niet wat beters met mijn geld zou moeten doen. En tussen alle blokjes door denk ik met een warm gevoel aan alle lieve mensen die aan dit cadeau hebben bijgedragen. Missie geslaagd; jullie zijn geweldig!

En verder staan er ook nog een paar andere cadeaus op de foto die ik heb gekregen, allemaal superlief en attent: ik heb cadeaubonnen gekregen voor ‘Marleen kookt’ (ik kende het niet, maar door mijn geklaag over koken met kanker heb ik kennelijk wat getriggerd, superrelaxed!). En ik heb nog een paar gezellige dingen gekregen: bordspel Paleo van mijn broer, en een puzzel van de kaart van The Lord of the Rings:

En van een geheime aanbidder kreeg ik ook nog eens “Clever”. Dat is een soort Yahtzee on steroids, een beetje ingewikkeld in de opstart maar na een tijdje volgens mij heel leuk! Maar… aan wie heb ik dit cadeau te danken? Er zat geen afzender bij namelijk, anders dan meneer of mevrouw Bol.com. Zou de geheimzinnige afzender misschien even een berichtje willen sturen? Dan kan ik je even fatsoenlijk bedanken voor je leuke presentje:

En dan tenslotte nog het waanzinnige kado van Floor! Ik heb laatst voor mijn apps namelijk ontdekt dat je via het platform Fiverr mensen van over de hele wereld in kunt huren om dingen voor je te doen. Zo had ik daar laatst ooit hulp ingeschakeld om mijn apps te upgraden, maar het stikt daar ook van de creatievelingen die bijvoorbeeld weer heel goed zijn in muziek. En nu vond ik een hele leuke gast uit Indonesië die elk nummer dat je maar wilt voor je kan vertalen naar fingerstyle bladmuziek voor de gitaar. Die hebben we dus gelijk aan het werk gezet om drie nummers van Rowwen Hèze te vertalen: Blieve Loepe, Dag Geluk en De Peel in Brand. Supervet, dat werkt dus echt als een trein! Absoluut een aanrader, mocht je zelf ooit bepaalde bladmuziek niet kunnen vinden. Voor een paar tientjes kan je helemaal los.

En tenslotte is er nog een cadeau dat ik niet meer op de foto kon zetten, en dat is een heliumballon die net een uurtje te vroeg voor de foto uit het raam gewaaid was. Dammit! Zal je altijd zien, haha. Nu maar hopen dat ie binnenkort ergens in de tuin landt van iemand anders die net 40 is geworden. Anders is het ook maar een beetje raar.

Dus, bij deze aan alle weldoeners, en iedereen die ik niet specifiek genoemd heb: superbedankt! Het feest houden jullie tegoed voor als alles achter de rug is hoor, maar voor nu ga ik lekker lang en avontuurloos genieten van deze mooie verjaardag. Jullie zijn geweldig!

xx Rein

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *