Even pauze en het prikpooltje

Zo, dat was even fijn! Gisteren was ik voor de afleiding even naar een optreden van Rowwen Hèze geweest in het Patronaat, en dat kriebelde bij vlagen toch gewoon weer als vanouds hoor. Het was natuurlijk wel een bijzondere gelegenheid en zo’n optreden is in het brave Haarlem natuurlijk wel iets minder wild dan ik doorgaans gewend ben, maar dat maakt het gelukkig absoluut niet minder mooi. En ik heb maar 1 keer hoeven jenken. Prima score! En niet heel onverwachts, want dat kwam bij misschien wel het allermooiste nummer van deze band: Blieve loepe! Gaan we doen man.

En vandaag had ik voor de verandering eindelijk eens geen ziekenhuisbezoekjes in de agenda staan. Een heerlijke rust, dus daar moest iets aan gebeuren. Zodoende ben ik op pad gegaan om maar een griepprik te scoren, voor het eerst in mijn leven. Dat is niet noodzakelijk hoor, maar meer uit voorzorg. Het is niet dat ik extra gevaar loop, maar stel dat ik er straks af lig met reguliere griep tijdens die behandeling, dan loop ik wel het risico dat zo’n chemosessie uitgesteld moet worden. En dat wil ik natuurlijk niet! Dus dan maar even prikken, en ik kon gelukkig gelijk terecht. Voor morgen heb ik ook gelijk maar een nieuwe coronaprik ingepland voor de zekerheid, en dan ben ik weer even lekker ingepakt. Better safe then sorry.

En sja, een dag niet geprikt is een dag niet geleefd, toch…? Mijn prikteller staat nu op 8. Zullen we eens een pooltje gaan maken? Hoeveel prikken denk je dat ik zal gaan krijgen voordat ik na de uiteindelijke operatie ontslagen word uit het ziekenhuis? Ik ga ze voor de gein eens tellen. Als je ook mee wilt doen: jullie gokjes mogen (publiek) hieronder in de comments 🙂

Ik gok natuurlijk 42. Mijn nerderige lievelingsgetal 😉

You May Also Like

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *