Excuses voor deze uit de hand gelopen 1 aprilgrap

Lieve leesbuiskindertjes: ik moet hierbij mijn oprechte excuses aanbieden. Gisteren plaatste ik in een melige bui het bericht dat ik zogenaamd zou stoppen met Wateengast.nl, maar dat slaat natuurlijk helemaal nergens op! Never change a winning team, dus waarom zou ik in vredesnaam stoppen met deze fantastisch gave hobby? Nee hoor, Wat een gast gaat doorrrrr! Yes!!

Maar goed, niet iedereen had gisteren direct begrepen dat het om een misplaatste 1 april grap ging. Over sommige dingen moet je gewoon geen grappen maken. Misschien had ik gisteren dan niet 500 huilende vrouwen onder mijn raam staan, woedende ouders aan de telefoon, dreigmail in mijn inbox en non stop verdrietige belletjes van fans die het leven ineens niet meer zagen zitten. Het scheelde niet veel of Elon Musk had me zelfs een gratis Tesla aangeboden als ik nog een paar jaartjes doorging, ware het niet dat ik mijn telefoonnummer uit principe nooit deel met gesjeesde multimiljardairs uit andere landen.

Het besef dat mijn 1 april grap compleet uit de klauwen was gelopen daalde pas echt goed in toen Mark Rutte plotseling voor mijn deur stond, terwijl hij met vochtige ogen een spandoekje omhoog hield met daarop de woorden “Wat een gast, functie elders??”. Het duurde zeker 40 minuten tot ik hem kon helpen herinneren dat het 1 april was. Hij vergeet wel vaker dingen de laatste tijd…

Het was een hele ophef, maar weet dat ik mijn lesje door al deze aandacht gelukkig wel heb geleerd. Ik zal nooit meer zomaar zeggen dat ik ermee ga stoppen. Als ik ooit stop, zal ik op zijn minst een opzegtermijn van 1 maand hanteren om jullie rustig te laten wennen aan het idee.

Dat beloof ik. En dat doe iop 2 april!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *