FEEST: De officiële Wateengast-app is een feit!

Beste mensen: het is zover!! Vanaf vandaag is de allereerste, klimaatneutrale, 100% biologisch duurzame WatEenGast-app een feit! En wat is een beter moment om zo’n wonderlijk product te lanceren dan een druilerige dag als vandaag? Inderdaad, die is er niet. Ik zou dus vooral zeggen: pak snel een lekker dekentje en maak het jezelf gemakkelijk op de bank. Pak die telefoon en/of tablet tevoorschijn en ga ervoor. Download hier snel 3 megabytes aan puur genot:

Ontdek het op Google PlayDownload hier de officiële Wateengast-app in de Play Store!

En nu hoor ik je misschien denken “hey, maar ik ben fan van Apple en heb een iPhone. En ik dan?”. Nou, dat is een terechte vraag, maar helaas moet je dan toch nog even geduld hebben. Waar het lanceren van een Android app namelijk eenmalig ongeveer 28 dollar kost, moet je voor een Apple app elk jaar maar liefst 100 dollar neerleggen (WTF?). Ik heb er daarom voor gekozen om eerst voorzichtig een Android app de lucht in te gooien, en als er genoeg animo is voor een apple app kan ik daar redelijk eenvoudig werk van maken.

Daarvoor moet ik alleen wel weten wat de animo is, en ook die ga ik op een moderne manier peilen. Namelijk met Crowdfunding! Mocht jij namelijk heel graag deze app voor Apple zien, laat dan hieronder je naam en een vrijwillige bijdrage achter, dan weet ik of het de moeite waard is om daar werk van te maken. En vrees niet: zolang we de magische grens van 100 dollar niet halen met z’n allen hoef je natuurlijk ook nooit te betalen! Wel zo eerlijk. De actuele stand zal ik hier bijhouden.

Laat hier je gegevens achter als je deze fantastische app ook graag in de Apple store terug zou willen zien. Bij 100 dollar ga ik er werk van maken! Doe je mee?
(je hoeft natuurlijk niets te betalen zolang de grens van 100 dollar niet is bereikt...)

Op dit moment staat de teller op: 0 euro! 😉

Dan rest mij voor nu niets anders dan alle Android-bezitters onwijs veel plezier wensen met deze app! Het is een eerste versie en laat nog veel te wensen over, maar voor nu kan je in elk geval altijd en overal de leukste website uit de wereld uit je broek halen. Hoe vet is dat?

En heb je tips, wensen of suggesties voor verbetering? Die hoor ik ontzettend graag, bijvoorbeeld via de comments hieronder of op deze ontwikkelingspagina op Github/wateengast! Daar kan je ook terecht voor de broncode en een Readme met een uitgebreid verslag over de aanloop naar deze memorabele dag.

Ik trek een fles Jip en Janneke champagne open. Chapeaudeknetters!!

O ja, en vergeet je niet om even 5 sterren te geven in de reviews? 😉 Thanks!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *