Feest, hulde, trots en cadeaus: Wateengast is vandaag precies 1000 stukjes groot!

Whoaaaaa!! Uit de categorie “wereldschokkende feiten en ongekende prestaties”: kende je deze al?! Wat je nu leest is namelijk niets minder dan….

* livestream naar het tromgeroffel van de plaatselijke fanfare hieronder beschikbaar *

DE 1000STE POST OP WATEENGAST.NL!!!!!

 

Niet meer, niet minder, ik heb vandaag PRECIES 1000 stukjes online geknald op deze fantastische site vol onzin en vermaak. En dat zijn er veel! Hoeveel? Nou, 1000 stukjes is bijvoorbeeld net zoveel als:

  • 1000 voetbalvelden
  • 1000 space shuttles
  • 1000 Empire State Buildings op elkaar
  • 1000 dozen van 150x200x17 centimeter
  • 1000 Nobelprijswinnaars
  • 1000 keer naar de maan en terug
  • 1000 van die handige haakjes om een theedoek aan op te hangen
  • Het aantal puzzelstukjes van deze ├╝bergeniale, limited edition, superdeluxe Ravensburger puzzel ­čÖé :

Met uiteraard (je raad het al) 1000 stukjes! Haha, hoe vet is die! Je successen moet je vieren. Mocht jij bij het zien van deze puzzel nu ook al gelijk van je stoel af trillen uit enthousiasme: ik zal hem in de webshop toevoegen zodat jij ook een exemplaar kunt bestellen voor de warme winteravonden die nog gaan komen. Hoe leuk is dat?

Maar dat is nog niet alles!

En als je dan n├│g iets zoekt om je tijd mee te vullen, dan heb ik nog iets geniaals voor jullie om deze heuglijke mijlpaal te vieren. Deze week is namelijk de eerste versie van mijn compleet vernieuwde Wateengast-2.0 app live gegaan in de Google Play Store. Als jij dus de verstandige bezitter van een Android-telefoon bent kan jij die per direct downloaden of upgraden via deze link:

Ontdek het op Google Play

 

Ik moet zeggen dat ik best wel trots ben op het resultaat, en zeker op alle toekomstige features die ik er gaandeweg aan toe ga voegen. Neem dus snel een kijkje en laat me vooral weten wat je ervan vindt of nog tips of suggesties hebt. Ik hoor ze graag!

Nu ga ik maar weer nadenken over de volgende 1000 stukjes die ik ga schrijven op Wateengast. Want je moet doorgaan op je hoogtepunt. Dus bij deze: en doorrrrrrrr!!

Hoppa!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *