Fijne upgrades voor de tweede helft

Hallo fijne mensen! Hier even een update over spulletjes, je weet wel… dingen die je koopt, maakt of krijgt om je leven aangenamer te maken. Aanstaande dinsdag begin ik namelijk officieel aan de tweede helft van mijn complete chemotraject, en ik heb besloten om mijzelf daar spontaan een cadeau voor te geven. En dan kreeg ik ook nog eens een presentje van Schiphol, mijn werkgever. Thanks baas, jij ook nog een fijne kerst!

Naast een lollige kerstbal en een pan, kregen we ook allemaal zo’n tegoedbon waar je dan een kadootje voor kan kiezen. Nu heb ik natuurlijk door een bejaarde chemobril door dat aanbod zitten bladeren, en toen was de keuze snel gemaakt. En nu heb ik zowaar een elektrische onderdeken in huis. Vet relaxed, voor als ik straks weer met van die tintelende neuropathie klauwen onder mijn deken lig. Die komt ongetwijfeld goed van pas!

Mijn tweede upgrade was helaas niet gratis maar heel duur. Iets te duur natuurlijk, als je naar je gezonde verstand luistert, en eerlijk gezegd ook een beetje overbodig want mijn huidige spullen zijn ook al goed, maar boeie: ik heb gewoon een Playstation 5 gekocht. Moeha! Ik heb er ongetwijfeld meer plezier van dan als het als een cijfertje op mijn bankrekening staat, en ik vind het gewoon heel relaxed om af en toe een computerspelletje te spelen als het even stil is in huis. Daarvoor hadden wij tot vandaag altijd een Nintendo Switch en een Playstation 4 in huis. Dat zijn allebei supermooie apparaatjes, maar die laatste heb ik vandaag dus spontaan een upgrade gegeven naar versie 5. Excellent!

Gewoon omdat het kan, en omdat ik de komende maanden waarschijnlijk in de uitzonderlijke positie ben dat ik meer tijd heb dan ooit om te gamen (als in: tussen de dutjes door 3 keer een uurtje maximaal waarschijnlijk, min de tijd die ik nog wil schrijven, leren en bewegen, maar toch… vergeleken met normale werkdagen is dat uitzonderlijk veel!). En ik vind het gewoon heel gaaf om te zien hoe waanzinnig mooi ze die spelwerelden tegenwoordig kunnen maken. Dat doet echt niet onder voor de special effects die je in de fraaiste films of series ziet hoor. En zeker nu ik zelf ook een aanstormend amateur-game ontwikkelaar ben kan ik die techniek achter zo’n productie echt extra waarderen. Knap hoor wat ze daar doen!

En mocht jij dit nu lezen en denken “hey, ik heb ook een playstation!”, stuur me dan even een berichtje met je gebruikersnaam via bijvoorbeeld de comments onder dit bericht (die plaats ik niet openbaar), dan voeg ik je toe aan mijn vriendenlijstje. Knettergezellig! Ikzelf ben daar te vinden onder de unieke naam ReinOnlein, maar volgens mij ben ik verstopt en kan je me niet uitnodigen, dus dan maar even zo. Kom maar door! 🙂

Nou ja, tot zover deze materialistische update. En tot zover de upgrades, want ik zou nu echt niet meer weten wat ik nog meer zou willen hebben. Sja, een goede gezondheid natuurlijk… maar die verkopen ze dan weer niet. Zo zie je maar weer! Geniet er dus maar van als je niet ziek ben, dat vergeet je maar al te snel in de waan van de dag.

Groetjes!

ReinOnlein

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *