Flinke bijwerkingen vandaag

Hallo allemaal! Terwijl ik dit typ tintelen mijn vingers echt als de neten, dus ik hoop van harte dat een beetje extra doorbloeding ervoor gaat zorgen dat het aan het einde van dit verhaaltje wat minder is… want dat kan ik wel gebruiken moet ik zeggen. Ik wordt er letterlijk en figuurlijk wat kriebelig vandaag, en ik heb ook de indruk dat die bijwerkingen vandaag wat heviger zijn dan voorheen. Beetje matig is dat wel, maar ja, het zal vanzelf wel minder worden.

Het meeste last heb ik van dat getintel en geprik in mijn handen, maar wat ook irritant is is dat ik tijdens drinken steeds het gevoel heb dat er een brokje van het een of ander dwars zit in mijn keel. Ik had dat voor het eerst toen ik deze kuur (eergisteren dus) die chemopillen doorslikte. Dat zijn natuurlijk best flinke jetsers en daardoor dacht ik dat er eentje dwars zat in mijn slokdarm. Maar achteraf denk ik dat dit niet zo was en gewoon door het koele water kwam, want ik heb dat gevoel nu ook soms zonder dat ik pillen slik. Matige bende wederom.

En dan is er ook nog de kramp die ik overal te pas en te onpas krijg. Mijn kuiten lopen te klagen zonder dat ik heb gesport, maar irritanter zijn wel de kleine spiertjes in bijvoorbeeld je ogen, kaken en neus. En over mijn neus gesproken: toen ik vandaag even naar de winkelstraat ging begon die weer als een malle te prikken en te tintelen, en even later schoten mijn ogen in de kramp en kon ik bijna niets meer zien door de koude wind achter mijn brilglazen. Lekker dan.

Jaja, het leven gaat even niet over rozen hier… maar ja, het kan gelukkig ook nog vele malen erger hoor. Ik moet maar gewoon geduld blijven hebben, en dan gaat het vroeg of laat vanzelf een keertje over. Maar daar kijk ik wel naar uit hoor! Zeker op van die dagen zoals nu.

En om dit verhaaltje af te sluiten: helaas tintelen mijn vingers nog net zo erg als toen ik begon te typen, dus wat dat betreft heeft wat extra doorbloeding dit keer niet gewerkt. Helaas! Nou ja, het viel te proberen.

Groetjes!

 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *