Gaat deze affiliate-truc me rijk maken?

Nou jongens, ik ben benieuwd! Zoals jullie weten besteed ik veel van mijn vrije uurtjes aan het maken van content en apps voor Alcoholvrijheid. Een tijdje geleden had ik hier een internationale variant van gelanceerd onder de naam Alcoholfreedom.life, en ook daar heb ik natuurlijk gelijk een kekke app voor gemaakt. Het enige ‘probleempje’ is dat ik internationaal gezien natuurlijk veel meer concurrentie heb dan in Nederland. Het aantal gebruikers stijgt dus iets minder snel dan in Nederland, maar nog altijd zit er een stijgende lijn in (zoals je hier kunt zien). En met Dry January in het verschiet zou ik natuurlijk gek zijn om daar niet even mooi op in te spelen!

Ik heb nu dan ook een nieuwe update van de app gelanceerd, met daarin een best wel awesome trucje in verwerkt, al zeg ik het zelf! Ik heb namelijk een pagina toegevoegd met ‘recommended books’ (net zoals de pagina ‘aanbevolen boeken’ in Nederland), maar in plaats van naar Bol, verwijst de internationale app naar de dichtstbijzijnde versie van de Amazon winkel. Zit je in Duitsland? Dan krijg je Amazon.de. Verenigde Staten? Amazon.com. Enzovoort. En nu kan ik dus van over de hele wereld affiliate inkomsten gaan ontvangen!

In theorie dan, want ik moet natuurlijk wel eerst tien keer zoveel gebruikers gaan hebben. En sterker nog, ik moet ook binnen een half jaar 3 dingen verkopen via mijn apps, anders wordt mijn account net zo snel weer ingetrokken. Spannend!

Maar challenge accepted! Ik ga er in elk geval voor, en wie weet waar dit alcoholvrije schip strandt? Leuk is het in elk geval zeker!

Wil je het zelf eens zien? Hieronder staan de links om de app te downloaden:

playstore-button

applestore-button

playstore-button


The Alcoholfreedom-app is your faithful companion on jour brilliant journey towards a alcohol-free future. Track your progress and unlock achievements to keep you motivated to your ultimate goal.

You can download the (100% free) app here for iPhone and here for Android

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *