Gaat dit je laatste boekje worden?

Hallo mensen! Hier even een huishoudelijke mededeling 🙂 Vandaag heb ik namelijk de magische grens van mijn crowdfunding actie bereikt om 20 nieuwe boekjes te pre-orderen (hoera)! Dat betekent dat ik binnenkort dus weer in de virtuele pen ga kruipen om mijn vierde melige boekwerk in elkaar te flansen. Dat wordt me er eentje hoor!

Maarrr… dit boekje wordt waarschijnlijk extra bijzonder, omdat ik denk dat dit voorlopig het allerlaatste exemplaar uit deze reeks gaat worden. Hoewel ik het heel leuk vind om die boekjes op de plank te hebben staan, is het toch altijd best wel veel werk om te doen in tijd die ik eigenlijk niet heb. Daarbij zag ik ook nog eens dat de prijzen van de drukker ook flink verhoogd zijn, wat de kostprijs van een boekje ook nog eens flink hoger maakt. Ik maak nog net 2 euro winst op een boekje, maar dat zet natuurlijk niet echt zoden aan de dijk bij een oplage van 20…

En dus denk ik dat dit de laatste wordt voor nu. Maar dat mag de pret niet drukken! Dit boek wordt gaver dan ooit, kleurrijker dan ooit, inclusiever, vetter, bruter en fantastischer dan ooit! Wil je dit unieke prachtstuk echt niet missen? Dan kan je nu nog even snel hier een exemplaar reserveren. Superlimited edition, dus grijp je kans! Voordat het te laat is.

En de vorige delen zijn ook echt bijna helemaal uitverkocht, dus laat het ook zeker weten als je je serie nog compleet wilt maken met de delen 1, 2 en/of 3. Een volgende druk komt er niet meer, dus OP = ECHT OP!

(goed, reclametoeter uit. Ik ga maar weer eens aan het werk! 🙂 ) Houdoe en bedankt!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *