Ga ik deze maand voor het eerst 3000 bezoekers halen?

bezoekers

Mijn hemel, dit is gewoon bijna te veel spanning voor een nerd! We zijn nu halverwege de maand en ik heb nu al 1900 unieke bezoekers op deze website mogen bezoeken. Nu schreef ik laatst nog dat ik er al tijden van droom om een keer 3000 bezoekers aan te mogen tikken, maar zou dat per ongeluk zó snel al kunnen gebeuren? Ik begin er bijna van te trillen!

De oorzaak voor deze flinke toestroom aan bezoekers is dat er schijnbaar heel veel mensen Googlen naar hoe het is om even te stoppen met drinken. Dat is natuurlijk niet verwonderlijk na de feestdagen en tijdens Dry January, maar het is toch wel vrij awesome om te zien dat ik volgens mij met mijn ervaringsverhaal over stoppen met drinken gewoon bovenaan in Google sta als je “een jaar geen alcohol” opzoekt. Probeer het maar eens!

En hoezeer mij dat ook vleit, ergens vind ik het wel een treurige gedachte dat ik zonder dat artikel dus ook wel een stuk minder bezoekers zou mogen verwelkomen op deze site. Daardoor moet ik toch wel langzaam aan gaan toegeven dat het toch niet genoeg is om elke dag random flauwe grappen op een site te slingeren. Als je wilt dat je website groeit, kan je een stuk beter over 1 onderwerp blijven schrijven. Dat ga ik als experiment dan ook maar eens doen op Alcoholvrijheid.nl. Eens kijken waar dat schip strandt!

En tussendoor blijf ik naarstig mijn Google Analytics in de gaten houden. Nog maar 1100 in ruim twee weken, dat is iets meer dan 70 nieuwe bezoekers per dag. Ik ga ervoor!! Deze mijlpaal moet ik raken.

Voorwaatsch!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *