Gebruik je een roeimachine na twee jaar eigenlijk nog wel?

Inmiddels is het alweer ruim twee jaar geleden dat ik een heuse roeimachine in huis heb gehaald, en sindsdien staat dat ding hier natuurlijk non-stop genadeloos in de weg. Maar is dat erg genoeg om hem weer op marktplaats te zetten? Nee, zeker niet! Hier een kleine balans van deze aanschaf. Gebruik je zo’n roeimachine na twee jaar eigenlijk nog wel?

Als ik eerlijk ben zit er natuurlijk best een laagje stof op dat ding. Bij vlagen gebruik je hem zeker 3 keer per week of vaker, en tussen die vlagen door vergeet je hem wel eens. Op dit moment zit ik weer in zo’n vlaag, en elke keer dat ik hem gebruik vraag ik me dan toch telkens weer af waarom ik dat niet vaker doe. Zo’n workout is echt heerlijk, en wat misschien nog wel het mooiste is: je bent zo klaar! En je hoeft er de deur niet eens voor uit. Hoe relaxed is dat?

Zeker nu we tegenwoordig zo veel thuiswerken, is het echt heerlijk om zo’n roeimachine in huis te hebben. Je kunt makkelijk even tussendoor een kwartiertje vinden om jezelf in het zweet te werken, en daarna ga je weer vol goede moed en met hernieuwde energie door met je werk. Heerlijk! En wat nog wel de beste momenten zijn, dat zijn die sessies/meetings waar je alleen maar hoeft te luisteren. Bij ons hebben ze 1x per maand een soort all-staff meeting, en dan kan je rustig een flink end roeien terwijl je luistert wat de directeur allemaal voor moois voor je in petto heeft. Niemand heeft er last van, en het maakt je work-out ook nog eens een stukje leuker.

Echt, het is zonde dat ik hem niet vaker gebruik, maar ik kan iedereen een roeimachine thuis aanraden. Ikzelf heb deze Focus Fitness Row 3 gekocht (weliswaar voor minder geld dan ie nu voor wordt aangeboden), maar op deze pagina staan nog veel meer mooie apparaten. Het kost een paar duiten, maar daar kan je dan ook echt jaren plezier van hebben.

Just do it!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *