Gemiddelde Bosatlas richt zich op middensegment

Wie dacht dat de bosatlassenmarkt verzadigd was heeft het goed mis. Iedereen kent natuurlijk atlassen als de Grote Bosatlas en de Kleine Bosatlas, maar binnenkort komt daar een gewaagde nieuwkomer om de hoek kijken. Met de nieuwe Gemiddelde Bosatlas moeten ook Jan Modaal en de gemiddelde Nederlander aan een mooie atlas gaan geloven. Althans, dat is het plan. Heeft dit kans van slagen?

We moeten het allemaal nog gaan zien natuurlijk, maar waarom ook niet? Wie heeft zich namelijk niet ooit gestoord aan de grootte van de Grote Bosatlas als hij gewoon even een kaartje mee wil nemen voor een stedentrip of tijdens het hardlopen. En hoe vaak heb jij wel niet je Kleine Bosatlas weg moeten gooien omdat je vergeten was om hem uit je kontzak te halen tijdens het wassen?

Een Gemiddelde Bosatlas zou volgens de makers gewoon precies goed zijn, in alle denkbare situaties. Als deze Bosatlas deze claims kan gaan waarmaken, gaat dit exemplaar de markt op zijn grondvesten laten trillen. De platentektoniek uit hoofdstuk 7 is daar niets bij!

De Gemiddelde Bosaltlas is vanaf volgende week te koop bij de gemiddelde boekhandel. Tot die tijd moet je het nog even met 1 van deze doen:

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *