Genieten jullie ook weer zo van LEGO Masters?

Yes, ik zit weer te genieten voor de buis hoor! Vorig jaar rond deze tijd was ik namelijk voor het eerst aan het genieten van het heerlijk kneuterige TV-programma LEGO Masters, en dit jaar is er gelukkig niets aan de formule veranderd. Straks zit ik dus weer onwijs te genieten met mijn oudste zoontje van allemaal kneuzige stelletjes die de prachtigste kunstwerken van LEGO bouwen. Veel betere televisie dan dit bestaat er toch niet?

Zeker nu ik Wie is de mol dit jaar onwijs vond tegenvallen, ben ik blij dat er toch weer iets is om te kijken wat je kostbare vrije tijd meer dan waard is. Mocht je het nog niet kennen, dan raad ik je zeker aan om het straks gewoon eens te proberen (of een andere keer op je eigen gemakje via uitzending gemist of zo). Zelfs als je LEGO stom vindt, denk ik dat het nog steeds lollig om te zien is hoe serieus deze mensen hun hobby zo nu en dan nemen.

Voor mij zwengelt het mijn hervonden interesse voor LEGO alleen maar aan! Zo erg dat ik me aangemeld heb om LEGO producten te promoten via mijn site. Mocht je dus zelf ook weer eens een oude hobby op willen pakken, kijk dan zeker hier weer eens:

Wedden dat er iets vets voor je tussen zit!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *