Gezellig bezoek vandaag

Wat een leuke afwisseling! Vandaag hadden we zowaar visite: mijn schoonvader en mijn geliefde neef kwamen op bezoek. Niet tegelijk hoor, maar mooi verspreid over de dag (en uiteraard met een bejaard dutje tussendoor). Heel leuk om ze allebei weer even te kunnen spreken. Ze wonen namelijk niet bepaald om de hoek, dus dat maakt een dag als vandaag toch even extra bijzonder.

En zoveel mensen zie ik vandaag de dag natuurlijk ook weer niet. Je wereldje wordt nou eenmaal een stuk kleiner als je je hele leven op een laag pitje moet zetten. Nu ben ik zelf godzijdank echt niet meer zo avontuurlijk ingesteld de laatste jaren, dus dat kan ik prima hebben hoor. Maar ik kan me goed voorstellen dat zo’n chemo flink tegen kan vallen als je gewend bent om elk weekend tot diep in de nacht in de kroeg te staan. Gelukkig had ik dat leventje al een paar jaartjes geleden achter me gelaten, dus daar ben ik wel aan gewend. Een geluk bij een ongeluk als het ware… kleine wereldjes vind ik stiekem wel relaxed.

Maar dat betekent niet dat ik er onwijs van kan genieten om met leuke mensen te praten, zoals vandaag. Dus onwijs bedankt voor alle kilometers die jullie in dit bezoek gestoken hebben, en hopelijk zie ik jullie snel weer in gezondere tijden!

En dat geldt natuurlijk ook voor iedereen die er niet was vandaag, maar dat zijn er te veel om op te noemen. Iets meer dan 8 miljard zelfs, zie ik net op de leuke site worldometer. Ongelofelijk zeg, wat een volk! Je zult er maar koffie voor moeten zetten zeg… dan ben je wel effe bezig.

Fijne avond allemaal!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *