Gratis corona voor aanhangers viruswaanzin

Zoals we allemaal weten is niet iedereen zich bewust van de gevaren van een dodelijk virus dat de wereld in zijn greep houdt. Sterker nog, in Nederland is een groep mensen die zelfs bij de teststraten staat te protesteren tegen de ziekte en de vervelende gevolgen daarvan. Speciaal voor deze mensen heeft Wateengast.nl nu een burgerinitiatief opgericht, zodat ook zij zich voor de verandering eens nuttig kunnen maken voor de samenleving.

Het idee is simpel: die coronaontkenners zijn niet bang voor de ziekte. Zij zijn ervan overtuigd dat het allemaal niet veel erger is dan een griepje, áls het virus al bestaat. in dat geval, zullen ze er natuurlijk ook helemaal geen problemen mee hebben om corona op te lopen. Kunnen we daar niet creatief op inspelen?

Zeker wel! De rest van de samenleving zit namelijk naarstig te wachten op een vaccin en op groepsimmuniteit. Dat laatste kunnen we natuurlijk bevorderen door al die waanzinners gecontroleerd corona toe te dienen. Mijn plan daarvoor is als volgt:

In speciale proteststraten laten we deze mensen zonder mondkapjes lekker dicht op elkaar staan. Terwijl ze daar klagen over corona, de wetenschap, pietermannen en 5G mogen ze rustig met elkaar tongen, knuffelen, handen geven en elkaar in het gezicht spugen. We versnellen de boel door wat fanatiekelingen gewoon met corona te prikken en het virus doet de rest.

Deze mensen mogen dan een paar weken lang in grote protestweides met elkaar de overheid beledigen en Twitteren met de hashtag #ikdoe4wekennietmeermee. Zodra iedereen aan de beurt is geweest met het virus, mag iedereen weer terug de samenleving in. Daarna plukt iedereen daar de voordelen van. Waarschijnlijk zingen ze dan wel een toontje lager, en zo niet, dan is in elk geval de groepsimmuniteit weer een honderdste procentpunt opgekrikt en kunnen ze weer rustig met elkaar boos gaan worden op nieuwe dingen.

Waarom niet?

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *