Gurkendrietel gaat concurrentiestrijd aan met gurkenviertel

Sensatie in de augurkenwereld! Sinds kort is er namelijk een nieuwe speler op de markt. De innovatieve gurkendrietel wint extreem snel aan popuariteit, vooral vanwege zijn innovatieve vingerafdruk. De kern van de business van gurkendrietel is namelijk om de augurk in 3 stukken te snijden, alvorens in een potje te gaan liggen zuren. Dat is een compleet nieuwe insteek voor een vertrouwde formule, en groot succes lijkt daarmee verzekerd.

Het is dan ook niet gek, dat het meer traditionele gurkenviertel hier wat zenuwachtig van wordt. Die snijdt de augurk namelijk nog altijd in 4 stukken, maar zit de moderne consument van vandaag daar eigenlijk nog wel op te wachten? Toch is er nog geen probleem, aldus een woordvoerder van gurkenviertel:”

“In de augurkerij is het belangrijk dat je vooral blijft doen waar je goed in bent. Voor ons betekent dat in vier stukjes gesneden worden. Als andere augurken dat liever in drie stukken doen, zeggen wij: ga vooral je gang. Maar het is niet voor niets dat mensen hun augurk sinds mensenheugenis in exacte kwarten hebben gesneden. In the long run, trekken wij het toch aan het langste eind”.

We gaan het zien de komende tijd, maar het verloren marktaandeel voor gurkenviertel is op zijn minst een beetje zuur te noemen. Ach ja.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *