Haring hoogtepunt

Hoi allemaal! Hier weer even een update, al moet ik eerlijk zeggen dat ik wel wat weinig spannends te melden heb. Nu is mijn leven de laatste maanden natuurlijk al lang verre van spannend meer te noemen, maar toch. Bijzonder is het wel. Inmiddels is het ruim een week geleden dat ik aan het infuus hing (8 dagen om precies te zijn), en de bijwerkingen daarvan zijn nog duidelijk aan het nazeuren. Ik heb nog veel tintelingen in handen en voeten, kramp in kaken en rond mijn ogen, en zelfs een kwartiertje kinderen van school halen of brengen is nog steeds een veel grotere uitdaging dan het eigenlijk zou moeten zijn. Ik slaap nog steeds meerdere keren per dag, naast de toch al lange nachten die ik haal. Al met al weinig nieuws, maar overwegend meer van het stomme zelfde. Je weet wel.

Is er dan niets nieuws te melden? Nou ja, wel wat: ik zag dat mijn stomme neus nu ook wat begint te vervellen… vet man. En verder had ik weer een kleine aanvaring met mijn geliefde kaasschaaf. Maar het leuke nieuws is dat ik vanmorgen weer een hele leuke vriend over de vloer had om mee bij te kletsen (thanks man!!), en hij had zelfs spontaan een mandarijntje meegenomen om me mee te verwennen. Kijk, dat zijn pas vrienden!

Vandaag is gelukkig mijn moeder weer hier om even op de kinderen te passen zodat ik weer wat bij kon slapen na de “drukke” ochtend, en bizar genoeg is dat dan ook wel weer nodig. Ik ben ruim 2 uur knock out geweest, en nu nog steeds suf. Maarrrr, ander hoogtepuntje: mijn moeder had haring voor me meegenomen dus daar ga ik nu eens even goed voor zitten met ze. Vet relaxed! Haring staat al mijn hele leven hoog in mijn top-5 smaken en staan dan ook met een eervolle hulde op deze pagina van mijn Beste Dingen Aller Tijden. Excellent!

Dus dat voor deze update. Nu klap ik snel weer deze koude laptop dicht met mijn tinteltengeltjes. Tot de volgende keer allemaal, en heb een fijn weekend straks!

xx

PS. de haringen op de foto zijn niet de echte haringen maar een gratis stockfoto, geen idee waarom iemand er wat plakken citroen en een struik naast zou willen leggen…

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *