Harmageddon – Part 2 is klaar!

Hoera! Terwijl de ergste prik wat uit mijn vingers verdween, heb ik gisteravond de laatste hand kunnen leggen aan mijn tweede game: Harmageddon Part 2 – Harmski! Geheel in de stijl van gamestudio Rein Onlein Entertainment kan je hier naar hartelust de mascotte van mijn endeldarmkanker aan gort helpen. Dit keer niet met een auto zoals in deel 1, maar heerlijk feestelijk met een snowboard. Lekker winters voor de kerstvakantie, je weet toch!

Je kunt mijn nieuwste game spelen op iedere laptop of desktop pc (als die nog bestaan), door op deze link of op het plaatje hierboven te klikken. Besturen gaat met de pijltjestoetsen (links en rechts voor leuke loopings, en met pijltje naar boven krijg je een flinke speedboost. Dat zal hem leren, die Harm!). Kan jij veilig de eindstreep halen? Want ik heb geen helmpje op… als ik op mijn hoofd val ben je af en moet je opnieuw beginnen. Veel succes!

Als je nu denkt ‘goh wat knap’, in alle eerlijkheid valt dat wel mee hoor. Ik maak deze games tijdens een online cursus van game engine Unity, en gaandeweg pas ik de boel wat aan zodat Harm en ik erin zitten om er wat extra lol mee te beleven. En daarmee leer ik steeds weer kleine dingetjes bij over Unity. In dit spel was dit vooral het particle-systeem (van die kleine lichtstipjes die uit het snowboard en een ontplofte harm vliegen, wel vet). Heel leuk om zo gaandeweg steeds meer te kunnen met Unity.

Maar goed: voor nu wens ik jullie in elk geval heel veel plezier met deel 2 uit mijn unieke Harmageddon reeks! Geniet ervan, en stay tuned voor de volgende ongein.

Fijn weekend!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *