Heb jij al een rave totem?

Zo halverwege het festivalseizoen wordt de kans natuurlijk steeds groter dat je er al een hebt, maar mocht dat nog niet zo zijn: zorg dat je er snel nog eentje maakt of bemachtigt! Rave totems zijn namelijk helemaal te gek. Zeker als jij een van de gelukkigen bent die over een paar weken naar Lowlands gaat is het hoog tijd om je er eens goed in te verdiepen. Geloof me, met een rave totem wordt je festivalweekend nóg beter!

Wat is het?
Een rave totem is een stok met daarop allemaal versiersels, grappen en/of gekke dingen. Vooral op festivals is de rave totem een graag geziene gast. Waarom? Nou…

Wat kan je ermee?
Een rave totem is onwijs handig omdat je daarmee niet langer je vrienden kwijtraakt op festivals. Kan je het je voorstellen? Vergeet dat geklungel met halflamme SMS-jes en het op goed geluk naar die drukke paal links vooraan wurmen: kijk gewoon even waar de rave totem van je vrienden boven het publiek uitsteekt en je weet altijd waar je uiteindelijk heen moet zwalken. Dat betekent dat je dus nooit meer nerveus een treetje bier hoeft te halen uit angst dat je je vrienden voor het laatst gezien hebt. Briljant toch?

Hoe maak je er een?
Het beste koop je een stok en ga je daar compleet los op. Het is een pré als je stok niet zoveel weegt en ook nog eens inklapbaar is (bijvoorbeeld een oude tentstok of iets dergelijks), maar dit is misschien al gelijk iets te vergevorderd. Een simpele stok of tak voldoet natuurlijk ook prima voor je eerste rave totem. Qua opmaak kun je het beste gebruik maken van wat kindvriendelijke instapversiersels en een extra takje.

Om jullie op weg te helpen in de rave totemarij heb ik hieronder een handige beginnersset samengesteld. Hiermee heb je alles in huis om eens lekker te experimenteren. Ga er gewoon een uurtje voor zitten en voor je het weet stap ook jij straks trots met je eigen rave totem de straat op. Enoy!

And may the totem be with you.

Totem or not totem, that’s the question..

You May Also Like