Heb jij je pre-order voor mijn nieuwe boek al geplaatst?

Nog heel even geduld en dan is het eindelijk zover: dan rolt het tweede officiële Wateengast-boek van de drukpers! Dit weekend ben ik van plan om dit volgende meesterwerk eens stevig af te raffelen. Dat betekent dat je over een week of anderhalf weer kunt genieten van urenlang plezier op papier. Met letters, woorden en leestekens en zo. Mis het niet!

En zorg dat je er op tijd bij bent, want dit jaar gaat het boek weer een exclusieve limited edition worden. Om de marges optimaal te houden en omdat ik geen Johan Vlemmix wil pullen (die heeft een hele garage vol met zijn eigen cd’s liggen), ga ik dit jaar krap uitrollen. Mocht je de eerste druk missen zou het dus zomaar kunnen zijn dat je tijdelijk op een wachtlijst komt te staan.

En hoewel het natuurlijk wel knettergezellig is op die wachtlijst, heb je je boekje natuurlijk het liefst gewoon voor sinterkaas in huis toch? Wees er daarom snel bij en reserveer jouw exemplaar vandaag nog via dit formulier of een mailtje naar reinonlein@hotmail.com

Ik heb er alvast twee stuks gereserveerd!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *