Hebben jullie een afvoerputdekseltje van 55 millimeter?

Via mijn vragenformulier krijg ik soms de mooiste vragen binnen. Zo ook deze prachtige vraag van Walda, die zich hardop afvraagt of wij thuis een afvoerputdekseltje van 55 millimeter hebben. Omdat ik dergelijke kennis persoonlijk niet op het puntje van mijn tong heb liggen ben ik uiteraard speciaal voor jou met een liniaal mijn badkamer ingegaan.

Zoals je in de bovenstaande foto al een beetje had kunnen zien, is het antwoord op je vraag: nee. Wij hebben een afvoerputdekseltje van 207 millimeter. Maar dat had jij natuurlijk ook niet kunnen weten. Wel ben ik nu heel erg benieuwd naar de afmeting van jouw afvoerputje? Is die dan wel 55 millimeter, of was dat zomaar een willekeurig getal?

Nu begrijp ik natuurlijk best waar je vraag vandaan komt, want waarschijnlijk heb je gewoon mijn review over dit afvoerputje gegoogled en per ongeluk aangenomen dat ik een afvoerputjeswinkel was. Op zich heb ik die ambitie nog wel, maar helaas kan ik me nu nog niet onder die eervolle branche beschouwen. Neemt niet weg dat ik best kan adviseren over afvoerputjes.

Het afvoerputdekseldingetje uit de review heeft immers een diameter van 77 millimeter. Mijn advies zou zijn om er hier dan gewoon een van te kopen en er vervolgens een stukje af te knippen. Let alleen wel goed op dat je dat restje niet per ongeluk weggooit, want kleine stukjes van een afvoerputdekseltje komen eigenlijk altijd wel van pas.

Hopelijk kun je hier wat mee Walda, en zo niet dan hoor ik dat graag!

Deze prachtige vraag is per ongeluk ingezonden door niemand minder dan Walda. Ik heb ervan genoten! Mocht je nog eens per ongeluk iets willen vragen mag dat altijd op Wateengast.nl. Graag zelfs!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *