Hebben jullie Internationale Dag van het Naakt Tuinieren ook sober gevierd vandaag?

Zoals jullie weten is het vandaag natuurlijk Internationale Dag van het Naakt Tuinieren, maar door die hele coronacrisis voelt het toch allemaal een beetje anders dan normaal. Het kan aan mij liggen hoor, maar als ik naakt ga tuinieren heb ik geen zin om de hele tijd angstvallig anderhalve meter uit te moeten rekenen. Wat als de buren een gezellig praatje willen komen maken of me spontaan een knuffel willen geven? Dan moet ik zeker op afstand blijven in mijn nakie? Nee hoor, mij niet gezien, gekkigheid.

Om die reden heb ik dit jaar helaas met tegenzin besloten om Internationale Dag van het Naakt Tuinieren toch maar gewoon binnenshuis te vieren. Heel sober, om toch een beetje mijn respect te tonen aan de inzet en het doorzettingsvermogen van ons fantastische zorgpersoneel. We moeten allemaal offers maken, en ik dus ook. Zo kwam het dat ik vandaag zelfs een onderbroek aan had terwijl ik met mijn gietertje langs de vensterbank liep. Uit solidariteit voor onze helden in de zorg. Jullie zijn toppers! Dank jullie wel.

Maar volgend jaar pak ik weer groots uit hoor, om het in te halen. Dat doe ik met deze enorme heggenschaar op bnezine, met een zwaardlengte die de rest van mijn outfit past. Freedom!!Fijne Internationale Dag van het Naakt Tuinieren allemaal!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *