Heeft er nog iemand voetbalplaatjes over?

Jawel, nu mijn zoontje 4 is heeft ie eindelijk de leeftijd bereikt dat ie zelfstandig voetbalplaatjes in een stickerboek kan plakken. Oké, ik moet hem wel nog zeggen welke waar moet en wat zijn dubbelen zijn, maar hij vindt het nog altijd prachtig om te doen. En heel begrijpelijk, want ik herken het helemaal van vroeger: de geur van een vers pakje Panini voetbalplaatjes voorafgaand aan een EK of een WK. Zucht, mooi was die tijd… toen deed Nederland gewoon nog mee (ongelofelijk maar waar).

Willem vindt die plaatjes heel erg leuk, maar het zijn toch vooral de logo’s waardoor hij helemaal uit zijn dakje gaat. Hij mist er alleen nog twee van zijn lievelingsclubs. Elke keer moet ik naar de supermarkt om de logo’s van Ajax en (sorry Wessel en Maarten) Vitesse te halen. Vooralsnog tevergeefs, maar laat ik nou toevallig net een website hebben om dingen op te vragen!

Dus, lieve lezers, hierbij dit keer mijn vraag aan jullie: is er ergens nog iemand met voetbalplaatjes van AH die daar graag vanaf wil? Wij houden ons aanbevolen! Stuur me even een berichtje en dan spreken we iets af. En mocht je zelf nog plaatjes zoeken, we hebben een hele dikke stapel dubbele voor je klaarliggen. Laat maar weten!

Update: nerd als ik ben heb ik alle ontbrekende plaatjes in een excelletje gezet (naast mijn tekening van Excelda). Nu blijkt dat we pas op 70 procent zitten en dus nog zeker 89 plaatjes nodig hebben. Dit zijn ze:

Update: met dank aan Timo, Don en Albert (Heijn) hebben we nu zowaar het boek compleet! oor het eerst in mijn leven is het gelukt om hem helemaal vol te krijgen. Onvoorstelbaar, ik wist niet dat het echt mogelijk was.

Nu alleen nog iets bedenken voor die stapel van drie miljoen dubbele stickers van verveeld kijkende voetballers… heeft iemand nog een ideetje?

You May Also Like

2 Comments

  1. ik ben Willeke van Raaij, en Zoek nog wat nummers van de ah

    nr 81,110,117,144,236,244

    met vriendelijke groeten van

    Willeke

  2. Hallo Willeke, misschien hebben we die nog wel hoor. Heeft u nummer 180 toevallig? Daarop staat een afbeelding van een voetballer in voetbaltenue.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *