Heeft iedereen zijn voetbalpooltjes weer ingevuld?

Jawel mensen, vanavond is het alweer zover! Dan wordt er voor het eerst afgetrapt in een toernooi waar Nederland vast weer op traumatische wijze uitgeknikkerd wordt. De voorgaande toernooien lag Nederland er zelf al uit voordat ze erin lag, dus mijn verwachtingen zijn wat dat betreft weer hooggespannen.

Wat ook hooggespannen is, zijn de verwachtingen voor mijn voetbalpooltjes. Ik doe traditioneel weer mee aan het pooltje op mijn werk (dit keer van een nieuwe afdeling vol IT mensen, dus de humor zal vast bijzonder zijn), en met het briljant leuke pooltje van een oude werkgever. Die pool is zo leuk omdat de organisator elke dag een mailtje schrijft met tussenstanden en hoogtepunten. Een beetje zoals ik dat destijds heb proberen na te doen in mijn Game-of-Thrones pooltje. Echt superleuk zo!

Mijn inschrijfformulieren zijn dus onderweg en ik heb dit jaar in totaal 17 euro armer (ik heb ook een formulier door mijn oudste zoontje Willem van Oranje in laten vullen). Mocht jij nou zelf nog een pooltje in moeten vullen, dan heb ik hier nog de gouden tips voor je:

Hulp nodig met je voetbalpool? Zo win je ze allemaal, gegarandeerd!
Welke tactiek werkt het beste bij het invullen van een voetbalpool?

Zo win je ze gegarandeerd. Succes, en laat me vooral weten hoe het ging!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *