Heeft iemand misschien 15 euro voor me?

Jazeker! Die krijg je van mij, en het mooiste is dat ik zelf dan ook 15 euro krijg 🙂 . Het klinkt misschien als een shabby salestrucje, maar blijf heel even hangen. Het is namelijk minder vreemd dan het klinkt. We krijgen die namelijk kado als je drie maanden lang 50 euro opzij legt op een beleggingsrekening. Daarna kun je alles terugkrijgen. Geen moeite toch?

Het feit wil namelijk dat ik een tijdje geleden via een leuk oud-studiegenootje een verzoek kreeg een beleggingsrekening te openen bij Semmie, het bedrijf waar zij is gaan werken. Je kunt hier heel klein beginnen met 50 euro en na drie maanden kun je ook gelijk weer uitstappen. Omdat ik de kwaadste niet ben (integendeel) doe ik dat natuurlijk gelijk en inderdaad: na het openen van je rekening kreeg ik gelijk die 15 knaken extra. Dat was hard werken. Probeer het maar eens: via deze persoonlijke link.

Nu moet ik bekennen dat mijn geniepige plannetje aanvankelijk was om na die drie maanden gelijk weer uit te stappen met die 15 euro en daar een Tesla van te kopen. Daar kwam ik alleen snel op terug toen ik ook mijn lieve vrouw had overgehaald om daar een rekening te openen. Dat was weer 15 euro in de pocket! En dan gaat het opeens snel, daar kan geen beursschommeling tegenop.

Wat ik echter niet voorzien had, is het feit dat het stiekem ook gewoon wel leuk is om een beleggingsrekening te hebben. Oke, ik zou het zeker niet aandurven om er echt veel geld op te zetten, maar het is wel leuk om te zien wat de beurs voor jouw avontuurlijke 50 euro’s betekent. Dan wordt die gekte opeens toch allemaal wat echter of zo.

Dus, los van die 15 euro die je hier gewoon gratis en voor niets kunt oprapen, kan ik je ook echt aanraden om voor de entertainmentwaarde even een rekening te openen. En als je spijt krijgt, stop je er na drie maanden gewoon weer mee. In het ergste geval heeft iemand je dan 15 euro gegeven, en daar kom je ook vast wel weer overheen 🙂

Als je het maar via mijn linkje doet: https://mijn.semmie.nl/in/th7xFc

Gek genoeg zeggen ze trouwens dat mijn doel helemaal niet realistisch is. Wat weten zij daar nou van?

Laat het me vooral weten als je nog vragen hebt!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *