Heerlijk weekendje weg met Willem

Hallo allemaal! Mochten jullie je afvragen waar nou die volgende update blijft: hier is ‘tie dan! Het duurde eventjes (de laatste is alweer 3 dagen geleden zie ik), maar dat heeft er alles mee te maken dat ik even een heerlijk weekendje weg was met mijn oudste zoon Willem (9 jaar op dit moment). Sinds goede vrijdag zaten we samen in het tuinhuisje van mijn ouders, en ik moet zeggen dat ik lang niet zo genoten heb. Topweekend!

We hadden lekker weinig hooi op onze vork genomen, en vooral gewoon lekker de achterbak van de auto volgegooid met speelgoed, vreten en dekens. En een goede pyjama uiteraard! En dan maar gewoon lekker doen waar je zin in hebt samen. Hoogtepunten waren een nieuw bordspel dat ik had gekocht: Ticket to Ride junior (deze om precies te zijn), en dat is wel echt een aanrader om met je kind (dat wel al kan lezen) te spelen. Niet te moeilijk, niet te lang, maar toch uitdagend genoeg om voor allebei leuk te zijn.

En verder hebben we nog onwijs veel pret gehad met een bestuurbare auto die al jaren stof lag te vangen in onze berging. Lekker in het zonnetje naar een afgelegen stukje grond gegaan, om daar net zo lang rondjes te driften en te scheuren tot de batterijen leeg zijn. En uiteraard ook nog wat rustig gegamed (Willem is helemaal into Tears of the Kingdom van Zelda op de Switch, ook al is die best pittig) en samen naar het luisterboek van de Hobbit geluisterd in bed, vet gezellig.

Oe, en terwijl die gast lekker zat te gamen, zat ik zelf natuurlijk ook lekker te nerden. Mijn nieuwste projectje is nu weer een leuke Streamlit-app in Python. Het slaat nergens op en is een app waar je van die Magic-kaartjes (ook een leuk spel trouwens!) in kunt scannen en dan je verzameling kunt bekijken. Het gaat hier veel meer om de reis dan het resultaat (programmeren is te gek, en door Flutter en React was het helemaal een beetje weggezakt waarom ik destijds Python de nieuwe taal van de liefde noemde), maar het is in elk geval uitdagend genoeg om weer lekker een soort data-analyse en -visualisatie op te kunnen doen. Zo kan ik ook langzaam mijn brein weer een beetje aanzwengelen voor als ik straks het normale leven weer wat op ga pakken.

En bovendien heb ik de afgelopen 2 nachtjes echt beter geslapen dan ik me in lange tijd kan herinneren. Misschien omdat het zo lekker stil is daar, of doordat het gewoon zo knus en gezellig is als je eigen zoontje naast je ligt te slapen in het grote bed, of het is gewoon de ontlading na de afgelopen gare tijd, maar ik heb er echt van genoten. Jammer dat de zomertijd nu weer wat roet in het eten gooit, maar het is fijn om gewoon weer beter te slapen.

En nu ik erover nadenk… het komt natuurlijk ook doordat ik niet meer 4x per lig te slapen. Vet relaxed! Ik heb wel nog steeds een dutje nodig hoor, zeker na inspanning, maar het is lang niet meer zo ernstig als toen mijn lijf nog die chemo aan het opruimen was. Weer een voordeel! Bovenop dat mijn stemming echt stukken beter wordt en ik echt met de dag voel dat ik weer scherper aan het worden ben. Het is alsof de mist in mijn hoofd eindelijk weer een beetje aan het optrekken is, en dat is natuurlijk hoog tijd wat mij betreft!

Kan je nagaan zeg, en dit wordt alleen nog maar beter! “Normaal” gesproken zou ik morgen weer naar het ziekenhuis moeten om bloed te prikken voor mijn volgende kuur, maar dat hoeft deze keer dus niet. Vanaf dinsdag kan ik me dus pas echt beter gaan voelen dan ik me in ruim 4 maanden heb gevoeld. Wat vet! Ik ben er helemaal klaar voor. Morgenochtend ga ik weer lekker sporten, en het zal me benieuwen of ze me dan weer kunnen opvegen nadat ik 4 minuten op die simpele hometrainer sta. Dat zal toch haast niet?

Dus dat, en eieren natuurlijk! Ook wij pasen dit weekend, dus dat vieren we morgen weer gezellig bij de moeder van Floor. Eens kijken of ik alle eieren voor de neus van die kinderen weg kan graaien, moeha! (-1 april, dat zou ik natuurlijk nooit doen… dieet he, je weet toch).

Tot zover deze update, nu snel nog efkes relaxen. Fijne avond allemaal!

PS. er zitten in dit verhaaltje wat affiliate-linkjes naar Bol.com geplakt. Mocht je via zo’n linkje een nieuwe koelkast of iets anders kopen krijg ik ook nog eens een paar procent commissie op je winkelwagentje. Hoe leuk is dat? Mocht je dus al lange tijd bijvoorbeeld zo’n kekke afslankmachine of iets dergelijks willen kopen, dan is dit je moment. Wat een koopje zeg, voor 9800 euro. Haha:

đŸ™‚

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *